Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανιώνιο, όπως και αναμενόταν αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τις επαφές που είχε ο πρώην πια τεχνικός των "κυανέρυθρων" με τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "ερυθρόλευκου" πάγκου.

Ο Εβρίτης τεχνικός για τον κόσμο θεωρούνταν ήδη ξένο σώμα στην ομαδα, ενώ σήμερα σε έκτακτο Δ.Σ, της ΠΑΕ, παρουσία και του 47χρονου τεχνικού, αποφασίστηκε η καταγγελία της σύμβασης καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.