Βαθμολογία

Ντόσας: «Αυτό που θέλει ο Λαρισαίος, ακόμα δεν το έχει η ομάδα»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπάμπης Ντόσας, ο οποίος έκανε λόγο για το χθεσινό φιλικό των «βυσσινί» κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά και σε αυτό το «κάτι» που λείπει από τον σύλλογο.

Για το πότε θα δούμε τη βασική ενδεκάδα, σχολίασε:
«Ανησυχούμε που δεν βλέπουμε ένα σχήμα με το οποίο θα ξέρουμε περίπου ποιοι θα ξεκινήσουν. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να συνηθίσει σε ένα 90λεπτο. Σαφώς ο προπονητής ξέρει καλύτερα αλλά και εμείς περίμενουμε να δούμε κάτι. Ακούμε Ναζλίδη και Αβραάμ αλλά δεν τους πολυβλέπουμε. Τα ερωτηματικά του κόσμου είναι υπαρκτά. Όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να δούμε κάτι πιο μόνιμο. Έναν κορμό. Σαφώς ο Αναστασιάδης τον έχει στο μυαλό του, αλλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παίξουν μαζί και να πάρουν χρόνο.»

Για την μπερδεμένη εικόνα που δείχνει η ομάδα, είπε:
« Έχουμε ένα φιλικό με την Ξάνθη και θα πρέπει οι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές να παίξουν στο παιχνίδι. Να μπουν σε έναν ρυθμό. Αυτό λέει η λογική η δικιά μου, όμως σαφώς ο κ. Αναστασιάδης ξέρει καλύτερα. Χθες υπήρξαν διαστήματα που κάναμε καλούς συνδυασμούς, αλλά και άλλα που τα Τρίκαλα είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Σαφώς φάνηκε η διαφορά κατηγορίας. Μπορεί τα Τρίκαλα να είναι φαβορί για άνοδο, αλλά δεν παύει να είναι ομάδα Football League. Όταν εμείς λέμε ότι θέλουμε και το καλό ποδόσφαιρο αλλά και το αποτέλεσμα, θα πρέπει αυτό να μετουσιώνεται και μέσα στο γήπεδο. Δεν λέω πως η ομάδα ήταν κάκη, αλλά χρειάζεται το κάτι παραπάνω.»

Για το γεγονός πως χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, δήλωσε:
«Το καλό είναι ότι έγιναν ευκαιρίες. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά ακόμα και ίσως βέβαια να υπήρξε και ατυχία, ειδικά στη φάση του Μαρουκάκη στο δοκάρι. Όμως υπήρξαν συνδυασμοί.»

Για το τι ακριβώς λείπει από τους «βυσσινί», ανέφερε:
«Αυτό το κάτι παραπάνω που θέλει ο Λαρισαίος, ακόμα η ομάδα δεν το έχει. Η ομάδα αμύνεται σωστά, έχει καλές αλληλοκαλύψεις και δύσκολα δέχεται γκολ, όμως εμείς θέλουμε το κάτι άλλο. Αν δεν έρθουν ακόμα δύο παίκτες, αυτό το κάτι άλλο δεν θα το δούμε. Αν λείπει ο σούπερ χαφ θα έχουμε πρόβλημα.»

Για το ποια περίοδος θεωρείται πιο δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε:
«Η ομάδα θα μπει σε ρυθμό πρωταθλήματος την τελευταία εβδομάδα. Οι αποστάσεις στην περίοδο της προετοιμασίας είναι μεγάλες αλλά τώρα έχουμε περάσει στο κομμάτι της ταχύτητας. Εμείς κάναμε και τρεις προπονήσεις την ημέρα τότε. Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πιο επιστημονικά. Μια ομάδα όμως αποκτά φόρμα ένα μήνα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.»

Για τις μεταγραφές της ομάδας, σχολίασε:
«Μέχρι το μεσημέρι πιστεύω θα πραγματοποιηθεί μια κίνηση, αν δεν μπει καμιά άλλη ομάδα σφήνα.»

Για το  χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, σημείωσε:
«Και οι δύο εκτελέσεις πέναλτι δεν ήταν καλές. Σε έναν καλό τερματοφύλακα δεν χτυπάς ποτέ έτσι το πέναλτι. Το γεγονός ότι κερδίσαμε με δύο γκολ στο τέλος δεν λέει κάτι. Αυτή είναι η ομορφία του ποδοσφαίρου. Πολλές ομάδες το κάνουν αυτό. Μακάρι αυτό να γίνεται κάθε φορά»

 

Απόδοση για το Athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ