Βαθμολογία

Κλάρας: «Υπήρξε διαφωνία στην αρχή, τώρα λειτουργούμε άψογα!»

 

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΕΛ, Οδυσσέας Κλάρας, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά που εκπροσωπούν τις ομάδες των Κ15, Κ17 και Κ20.

Με το «καλημέρα» του διαλόγου, ο κ. Κλάρας πήρε τον λόγο και ανέφερε πως «Σήμερα ξεκινάει η Κ15 στο γήπεδο του Β. Μητσιμπόνα. Εκεί θα προπονείται. Η Κ17 θα προπονείται στο άλλο γήπεδο.»

Επισήμανε πως « Η ομάδα της Κ20 υποδέχεται σήμερα (08/08 -17:45) τον Ηρακλή, στο παιχνίδι-ρεβάνς της Μίκρας (2-0).»

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το αν ο προπονητής της Κ20 έχει κατασταλάξει στο ρόστερ, απάντησε πως: « Κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει συμβεί για την ομάδα, όπως αντίστοιχα και σε καμία άλλη.» και συνέχισε «Δεν αληθεύει το γεγονός πως στον Ηρακλή αγωνίζονται πιο νεαροί ποδοσφαιριστές από τους δικούς μας. Προπονητής των κυανόλευκων είναι ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.»

Για το γεγονός πως σήμερα η ΠΑΕ έχει προγραμματίσει τραπέζι προς τιμήν των ακαδημιών, ανέφερε:

«Πρέπει πρώτα να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε και μετά να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Η παραπάνω πρωτοβουλία βέβαια πρόκειται να σύμβει έτσι ώστε ο Κ. Κούγιας να γνωρίσει καλύτερα τα παιδιά που πλαισιώνουν τις ακαδημίες. Θέλω να τονίσω και πάλι πως ο μεγαλομέτοχος είναι μαζί μας σε κάθε προσπάθεια. Φέτος γίνεται εξαιρετική δουλειά, είναι πρωτόγνωρο το έργο. Όχι βέβαια πως πέρυσι δεν είχαμε προσπαθήσει στο μέγιστο βαθμό που θα μπορούσαμε, αλλά φέτος είναι ξεχωριστό.»

Σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, είπε:
« Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο στις 8 του μηνός. Περιμένω απάντηση για το αν εν τέλει θα αγωνιστούμε στο γήπεδο της Φαλάνης.»

Για τη συνεργασία του με τον Αναστασιάδη και Λιβανό, δήλωσε:
« Στην αρχή δεν σας κρύβω ότι τα ψιλοτσουγκρίσαμε. Όμως απο εκεί και πέρα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Πλέον λειτουργούμε άψογα. Μπορεί να έχουμε κάποιες αντιπαραθέσεις αλλά βρίσκουμε λύσεις. Βέβαια δεν μιλάμε μόνο για τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Λιβανο. Μήν κοιτάμε μόνο τη βιτρίνα, αλλά ολόκληρο το τιμ.»

 

Απόδοση για το Athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ