Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Είμαι ευχαριστημένος»

Πρώτο φιλικό σήμερα για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σήμερα στο Ελατοχώρι με το πρώτο δείγμα να είναι θετικό για τους Λαρισαίους.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης δηλώσεις έκανε στο Athleticlarissa, που ήταν και το μοναδικό λαρισινό μέσο που βρέθηκε στην αναμέτρηση, και τον Χρήστο Γκατζούλη ο προπονητής του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης που δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλων Λάρισας:

«Μετά από κάποιες μέρες που κάνουμε προετοιμασία σήμερα είχαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, οι παίκτες μπήκαν σε διαδικασία απόφόρτισης, ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Μπορεί να χρησιμοποίησα 2 διαφορετικές ενδεκάδες όμως είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση, την ενέργεια και την πειθαρχεία που έβγαλαν. Σίγουρα δεν ενθουσιαζόμαστε ούτε απογοητευόμαστε από τα αποτελέσματα των φιλικών. Κυρίως είναι καλό για να ανεβαίνει και άλλο η ψυχολογία μας.

Οι παίκτες μου έβγαλαν δυναμική και πολύ ωραίες ενέργειες απέναντι σε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα την οποία θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα, συγχαρητήρια και σε εκείνη και καλή συνέχεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ