Βαθμολογία

Παίκτη της Γιουβέντους θέλει η ΑΕΚ

Παίκτη από την Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει η ομάδα της ΑΕΚ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ με τον παίκτη να ακούει στο όνομα Φάουστο Ρόσι,

Ο Ρόσι είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως μέσος με την Ένωση να ψάχνει παίκτη για τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπάρχουν προχωρημένες επαφές των δυο πλευρών και έτσι η συμφωνία μεταξύ των συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο δημοσιεύμα:

«Ο Φάουστο Ρόσι θα μπορούσε να είναι μια λύση για την ΑΕΚ και η Ελλάδα είναι ένα βήμα μακριά. Ο Ρόσι είναι ελεύθερος μετά τον δανεισμό του από τη Γιουβέντους στην Προ Βερτσέλι και μπορεί να καταλήξει στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Αρχικά υπήρχαν επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να καταλήξει στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Ο Ρόσι θα ήθελε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αφού έχει φιλοδοξίες να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και οι εκπρόσωποί του επιδιώκουν να μεταγραφεί ως ελεύθερος. Η ΑΕΚ φαίνεται να βλέπει θερμά το θέμα και οι δυο πλευρές είναι τόσο κοντά, ώστε να είναι πολύ πιθανή η συμφωνία».