Βαθμολογία

Γκαρσία: «Να δούμε καλές διαιτησίες, όχι τις ίδιες μαλ...ες»

Ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το νέο πρωτάθλημα, τις πιθανότητες του «Δικεφάλου του Βορρά» να το κατακτήσει, αλλά και την διαιτησία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάμπλο Γκαρσία στην εφημερίδα "Metrosport".

Να αρχίσουμε από την πρώτη ομάδα. Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αγιαξ. Αξιζε την πρόκριση;

«Είναι κρίμα για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε τον Αγιαξ. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κάτι που δεν είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά αυτό που είδα και μπορώ να το πω με κάθε βεβαιότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και δε θα αργήσει η στιγμή που θα δώσει χαρά στον κόσμο της».

Πολλοί μιλούν για ένα καλό ρόστερ, ίσως από τα καλύτερα των τελευταίων ετών...

«Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και αυτό που χρειάζεται είναι να της δώσουμε χρόνο. Είναι νωρίς να μιλάμε αλλά νομίζω ότι φέτος θα κάνουμε κάτι μεγάλο. Απλά πρέπει να της δώσουμε λίγο χρόνο».

Θα τα καταφέρει ο Βλάνταν;

«Το βασικό είναι ότι νιώθει από ΠΑΟΚ. Ξέρει τι είναι ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα και έπρεπε κάποια στιγμή να συμβεί. Είναι σοβαρός, δουλεύει καλά και είναι καλός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν καλά και για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει φέτος τον τίτλο με δεδομένη την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού;

"Για μένα το πιο σημαντικό είναι να δούμε καλές διαιτησίες στο πρωτάθλημα. Για να στο πω απλά, να μην κάνουν τις ίδιες «μ...ες» όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Εκεί θα κριθούν όλα για μένα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα δούμε καλή δουλειά από τους Έλληνες διαιτητές. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας».

Για την Ντιναμό Τιφλίδας:

"Αυτό που απαιτείται για να περάσει ο ΠΑΟΚ είναι να παρουσιαστεί σοβαρός και στους δυο αγώνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που σε τιμωρεί αν δεν παίξεις καλά και δεν είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επομένως ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι σοβαρός και να μη σκεφτεί ότι έχει έναν αδύναμο αντίπαλο. Να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που μπορεί και πιστεύω ότι θα το κάνει και έτσι θα περάσει στην επόμενη φάση που είναι σημαντικό για τον σύλλογο".