Βαθμολογία

Στον αέρα ο Ουζουνίδης

Έφτασε μια ανάσα με τον Ολυμπιακό, τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες του, αλλά οι Πειραιώτες αποφάσισαν τελικά να κινηθούν για ξένο τεχνικό και να παγώσουν την περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ο Εβρίτης τεχνικός και αυτό γιατί υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από μερίδα των οργανωμένων. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, πήγαν και στη Φυλή το Σάββατο (6/8) για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και να του πουν ότι «δεν σεβάστηκες την ομάδα, είσαι ανεπιθύμητος, φύγε». Εκείνος τους ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει και οι τόνοι ανέβηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοικούντες των «κυανέρυθρων» έχουν εξαιρετική άποψη και σχέση με τον Ουζουνίδη, όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι ο 47χρονος θα είναι κανονικά την Κυριακή (7/8) στην Τρίπολη για το φιλικό με τον Αστέρα και στη συνέχεια θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Υπενθυμίζεται πως φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Άκης Μάντζιος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται κλεισμένος. Στη συζήτηση που έγινε με τους ιθύνοντες ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού δεν έκρυψε πως πιστεύει στο ρόστερ της ομάδας και πως συμφωνεί στο να γίνουν μόνο άλλες δύο μεταγραφές (σ.σ. ένας τερματοφύλακας και ένας μέσος).

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να ικανοποιηθούν κάποιοι όροι που έχει θέσει και προς το παρόν παρατηρείται απόσταση στο οικονομικό. Καλή θέληση, πάντως, υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

a-sports.gr