Βαθμολογία

Οργανώθηκε στα μετόπισθεν…

Έμφαση στην αμυντική τακτική έχει δώσει αυτές τις πρώτες ημέρες ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Ο καταξιωμένος τεχνικός δουλεύει αρκετά στα… μετόπισθεν της ομάδας με στόχο να περάσει τα όσα ο ίδιος θέλει. Σίγουρα στο κομμάτι της τακτικής είναι σημαντικό να αφομοιώσουν γρήγορα οι παίκτες τον τρόπο που θέλει να δουλεύει φέτος ο σύλλογος.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο (6/8) το απόγευμα η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας μετά το καθιερωμένο ζέσταμα δούλεψε αρχικά μια άσκηση σε τρία τέρματα με τελειώματα φάσεων.

Στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ (το ένα έπαιξε το καθιερωμένο κορόιδο) και δούλεψε στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής όπου ουσιαστικά ολοκλήρωσε την οργάνωση της ομάδας σε αυτή τη θέση, βάζοντας και τους επιθετικούς στο πρόγραμμα.

Τα όσα δούλεψε αυτές τις πρώτες ημέρες στο Ελατοχώρι θα έχει την ευκαιρία να τα δει από κοντά την Κυριακή (7/8) το απόγευμα στη Νεοκαισάρεια όπου και θα δώσει η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό Αχιλλέα.

Το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση πριν το φιλικό την Κυριακή (7/8) το πρωί στις 7.45.