Βαθμολογία

Ανανεώνει ο Ζέκα, σειρά παίρνουν Μπεργκ, Κουτρουμπής

Ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα αναμένεται από τις αρχές της εβδομάδας στον Παναθηναϊκός.

Ο αρχηγός των "πράσινων" και από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας θα υπογράψει εντός των επόμενων ημερών το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2019 και για τον λόγο αυτό βρέθηκε στην Αθήνα και ο μάνατζερ του Πορτογάλου Κάρλος Γκονσάλβες για τις επαφές με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και συμφώνησαν για την ανανέωση που θα φέρει και αύξηση των αποδοχών στον Ζέκα.

Μετά τον Πορτογάλο άσο, σειρά αναμένεται να πάρουν οι Μάρκους Μπεργκ και Γιώργος Κουτρουμπής. Στον μάνατζερ του Σουηδού φορ κατατέθηκε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου που λήγει το 2018 και υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση.

Μέσα στην εβδομάδα ίσως υπάρξουν και εξελίξεις με τον Κουτρουμπή καθώς πρόθεση της ΠΑΕ είναι η ανανέωση του συμβολαίου με τον Έλληνα στόπερ μέχρι το 2019. Το συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού λήγει το 2017.

Μεταγραφικά μετά την απόκτηση Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό ψάχνονται και για ακόμα έναν παίκτη με την περίπτωση Σίλντενφελντ να παραμένει ανοικτή αν και υπάρχουν δυσκολίες. 

Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Σάλτσμπουργκ καθώς αν προκριθεί δεν θα καίγεται να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Κροάτη, αν όμως αποκλειστεί ίσως θελήσει να τον πουλήσει. Πάντως αν πάει έτσι η υπόθεση το σίριαλ θα κρατήσει μέχρι τέλη Αυγούστου και ίσως στον Παναθηναϊκό να μην θέλουν να περιμένουν τόσο πολύ και να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.