Βαθμολογία

Οργάνωση στην αμυντική τακτική

Ολοκληρώθηκε και η 2η μέρα παρουσίας του Απόλλωνα Λάρισας στο Ελατοχώρι Πιερίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν απερίσκεπτα κάτω από ιδανικές συνθήκες. Τα δύο γήπεδα που χρησιμοποιεί η ομάδα του νομού μας είναι πολύ καλά, όπως και το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή.

Η δεύτερη μέρα ήταν αρκετά ζεστή και ιδιαίτερα μέχρι νωρίς το απόγευμα. Η ομάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή (5/8) το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο που είναι κάτω από το ξενοδοχείο «Μύθος».

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης με τους συνεργάτες του δούλεψαν ένα πολύ καλό πρόγραμμα για περίπου μιάμιση ώρα. Το σημαντικό είναι πως το επίπεδο προπόνησης είναι ιδιαίτερα υψηλό και καθημερινά μπαίνουν στο πρόγραμμα και νέα κομμάτια…

Αυτό που θέλει ο καταξιωμένος τεχνικός είναι να μπορέσει να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται τα «θέλω» του ώστε οι ποδοσφαιριστές του να εκτελούν τις εντολές του.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχουν κατανοήσει οι παίκτες τα όσα επιθυμεί να περάσει ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, τα οποία εκτελούσαν συγκεκριμένα πράγματα.

Μέσα από το πρόγραμμα το τιμ ζητούσε να περάσει κάποια συγκεκριμένα πράγματα με καλή υποδοχή της μπάλας και σωστή μεταβίβασή της. Επίσης δούλεψαν πάνω στην σωστή αντίληψη και στα τελειώματα των φάσεων. Συγκεκριμένα έπρεπε ενώ είναι με πλάτη στην εστία να γυρίσουν γρήγορα και να σκοράρουν.

Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ σήμερα ο Σάκης Θεοδοσιάδης πέρασε και κάποια ακόμη στοιχεία πάνω στην λειτουργία της ομάδας του από το κέντρο και πίσω. Ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα ώστε να λειτουργεί η ομάδα του σαν μια γροθιά, με σκοπό να μειωθούν οι πιθανότητες να δεχθεί γκολ.

Στο τέλος οι παίκτες έπαιξαν όλοι μαζί δύο οκτάλεπτα για να χαλαρώσουν και να δει ο τεχνικός τα όσα δούλεψε. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις 7.45.