Βαθμολογία

ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ «τρολάρισμα» του Λαμπριάκου στον Κλάους!

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ίσως το καλύτερό του πρόσωπο εχθές στην Τούμπα, ώστε να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ, όμως εν τέλει για ακόμη μια φορά μένει εκτός...

Μοιραίος ποδοσφαιριστής για τον «Δικέφαλο του Βορρά», δεν ήταν άλλος από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αν δεν «πετούσε στα σκουπίδια» τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν, ίσως να μιλήσουμε υπό διαφορετικές συνθήκες σήμερα (04/08).

Ο φορ των «ασπρόμαυρων» έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες να διευρύνει το -από νωρίς στο παιχνίδι- προβάδισμα της ομάδας του και παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών...

Η καζούρα από χθες (03/08) για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αποκορύφωμα όλων των «τρολαρισμάτων» είναι αναμφίβολα η φωτογραφία του Σταύρου Λαμπριάκου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και φανατικός οπαδός του, ζωγράφισε ένα ρολόι με την ώρα να δείχνει 11:15 και το κόλλησε στο λαιμό του, μιμούμενος το τατουάζ του επιθετικού του ΠΑΟΚ και στόχο είχε να τον ειρωνευτεί για τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που έχασε και έφεραν τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.