Βαθμολογία

Πατσιαβούρας: «Η ΑΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Στο AEL Radio και στην εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού Νίκος Πατσιαβούρας που βρέθηκε χτες στην Νέα Σμύρνη και σχολίασε το χθεσινό φιλικό της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, αλλά και πολλά ακόμα θέματα του ποδοσφαίρου.

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ μίλησε για τις μεγάλες του αγάπες την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό δείχνοντας αισιόδοξος για την λαρισινή ομάδα, ενώ σχολίασε και τον αποκλεισμό των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ εκφράζοντας αισιοδοξία η σημερινή μέρα να είναι καλύτερη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Πατσιαβούρα στον Ντίνο Εξαρχάκη:

«Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, αυτό που είδα είναι ότι φτιάχνεται μια καλή ομάδα, είναι νωρίς όμως να κρίνουμε, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά, Είδα ένα σύνολο καλό, οι παίκτες ξέρουν τι ζητάνε μες στο γήπεδο, αλλά σίγουρα απαιτείται χρόνος για να δούμε αργότερα και καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε στην προετοιμασία, ο καθένας βρίσκει τα βήματα του, πιστεύω η ΑΕΛ δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα και όταν έχει ένα γνώστη του αντικειμένου που λέγεται Αλέξης Κούγιας όλοι οι Λαρισαίοι θα είναι μάγκες, αλλά θα πρέπει να βοηθηθεί και ο Κούγιας και θα είναι όλοι κερδισμένοι. Αλλά απαιτείται χρόνος και υπομονή. Όταν κάνεις ένα σύνολο καλύπτεις πολλά πράγματα και όλα διορθώνονται όταν έχεις και 2 παικταράδες να σου κάνουν την διαφορά αυτό είναι καλό και για τον προπονητή, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος».

«Σίγουρα ο αποκλεισμός Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά να μην λέμε συνέχεια είναι ανέτοιμες οι ομάδες. Εγώ χτες είδα έναν Ολυμπιακό που δεν βλεπόταν δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία εντάξει έτσι δεν προκρίνεσαι. Δεν πιστεύω ότι έφταιγε ο προπονητής, αλλά οι παίκτες αυτοί παίζουν μπάλα. Είναι κρίμα και για τον ΠΑΟΚ, ενώ όλα πήγαιναν καλά, προηγήθηκε τελικώς αποκλείστηκε και εκείνος. Ας ελπίσουμε πάνω από όλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να περάσουν οι 3 ελληνικές ομάδες σήμερα».

«Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ένα μέτριο πρωτάθλημα για αυτό και ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα γήπεδα δεν υπάρχει φαντασία, υπάρχει μόνο ένα τυποποιημένο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος θέλει να δει θέαμα, ντρίμπλες κάτι που σπάνια βλέπεις»

«ΑΕΛ χωρίς Λαρισαίο δεν γίνεται. Η ΑΕΛ πρέπει να έχει Λαρισαίους και το λέω και στον φίλο μου τον Αλέξη τον Κούγια αυτό, Η μαγκιά είναι να έχεις παιδιά από την Λάρισα, ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να είναι περισσότεροι οι Λαρισαίοι και όχι να έρθουν 10 παίκτες και να φύγουν άλλοι 10. Έτσι δεν φτιάχνεις ποτέ ομάδα. Και όπως έλεγε και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης οι ομάδες χτίζονται έτσι έλεγε πάντα. Είχαν βγει Μπασινάς, Γκούμας, Καραγκούνης και τους ειρωνεύονταν οι περισσότεροι και σήμερα αυτοί οι παίκτες όπως και άλλοι έχουν κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Ας αφήσουν τον Κούγια να δουλέψει, είναι άνθρωπος που ασχολείται 18 ώρες το 24ωρο με την ομάδα κάνει χιλιόμετρα από εδώ και από εκεί για να δει την ομάδα. Σίγουρα δεν υπάρχει άνθρωπος να μην κάνει λάθη, σκοπός είναι να μαθαίνει από τα λάθη του».