Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από την Νέα Σμύρνη

Διαβάστε μικρά μικρά και όσα έπεσαν στο ...μάτι του athleticlarissa.gr από την χθεσινή φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανιώνιο που ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

 - Φιλικός αγώνας της ΑΕΛ στην Αθήνα και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ παρακολούθησε με ενδιαφέρον το ματς, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

- Κοντά στα 1000 άτομα στο γήπεδο, ανάμεσα τους και Λαρισαίοι διασκορπισμένοι.

- Με ουκ ολίγα γαλλικά στόλισαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας της ΑΕΛ μερίδα οργανωμένων της αθηναϊκής ομάδας. Υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν και για την ομάδα της ΑΕΛ.

- Αποδοκιμασίες ακούστηκαν και για τον Άγγελο Αναστασιάδη για τον οποίον σχολίασαν και την υποδηματική του εμφάνιση χαρακτηρίζοντας τον τουρίστα. Χλιαρές αποδοκιμασίες και για τον Ναζλίδη.

- Μόνο επιπέδο Super League δεν θύμιζε το χθεσινό φιλικό καθώς η ΠΑΕ Πανιώνιος υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη. Είχε ως προπονητή της ΑΕΛ τον Παράσχο, από τις συνθέσεις που μας δόθηκαν έλειπαν ονόματα παικτών, ενώ δεν υπήρχαν και νούμερα στις φανέλες. Ομοίως και με το Ίντερνετ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ ο υπογράφων το κείμενο είχε αντιμετωπίσει και πέρσι προβλήματα με το διαδίκτυο στο εν λόγω γήπεδο όταν κάλυπτε ρεπορτάζ άλλης ομάδας.

- Διακοπή είχαμε στο 25’ για να δροσιστούν οι παίκτες μιας και η ζέστη στην Αττική ήταν αφόρητη.

- Αστείο σκηνικό στο 30’ όταν σε εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Πανιώνιου ο Σιώπης στην προσπάθεια του για σουτ βγήκε το αριστερό παπούτσι και συνέχισε χωρίς αυτό μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης σκορπώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους.

- Μαζί κάθονταν μετά το τέλος του αγώνα Σουλιώτης, Ντέλετιτς, Καπνόπουλος.

- Μεγάλο πειραχτήρι πρέπει να είναι ο κάπτεν της ΑΕΛ Μανώλης Μονιάκης καθώς την ώρα που ο Ανδρέας Αβράαμ έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr αστειευόταν μαζί του.

- Πολλούς γνωστούς βρήκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του αγώνα, ενώ μάλιστα ένας από αυτούς του είπε ότι είναι φίλος του Άντι Λίλα που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μακεδόνα τεχνικό να δείχνει ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του.

- Γνωστούς βρήκε και ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί» Θωμάς Κυπαρίσσης.

- Ευγενικός και με χαμόγελο ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης έστειλε ευχές για καλή χρονιά στην ΑΕΛ και χαιρετισμούς στην Λάρισα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ