Βαθμολογία

Ντόσας: «Λείπουν οι monsters, όσο για το αγωνιστικό...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπάμπης Ντόσας, ο οποίος μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι των «βυσσινί» και όχι μόνο.

Για τη φιλοσοφία που έχει ο Αναστασιάδης στις μεταγραφές, είπε:
«Ο δέκτης όλων των προτάσεων είναι ο μεγαλομέτοχος. Όμως αυτός που αποφασίζει ποιoν παίκτη θα πάρει και τι σύνολο θέλει να χτίσει είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, εφόσον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Το σκεπτικό του προπονητή είναι ότι αν πάρουμε έναν παίκτη μπορεί να κάψουμε άλλους δύο. Θέλει να δουλέψει με νεαρά παιδιά, διότι αν γεννηθεί ένας παίκτης μέσα από την ΑΕΛ αποκτά άλλη σύνδεση με την ομάδα. Παράδειγμα ο Βαγγέλης Μόρας που όπου και αν πάει η καρδιά του χτυπάει στη Λάρισα. Αυτό το μοντέλο θέλει και ο μεγαλομέτοχος.»

Για τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι, σχολίασε:
«Αυτοί οι παίκτες που ήρθαν πέρυσι στην ομάδα είναι οι πιο τυχεροί στο στερέωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προσπαθήσαν, καρπώθηκε η ομάδα την άνοδο της κατηγορίας και λόγω της δημοφιλίας της ΑΕΛ αγωνίζονται σε αυτόν το σύλλογο και έχουν κερδίσει πάρα πολλά πράγματα αυτά τα παιδιά.»

Για την απουσία των monsters, σχολίασε:
«Αυτό το κομμάτι πάντως που είδα χθες και με λύπησε ήταν η απουσία στο φιλικό των monsters. Είμαι φίλαθλος αγαπώ την ομάδα, όμως οι monsters προσφέρουν χρώμα στο γήπεδο. Κάποιος πρέπει να μεριμνήσει για αυτό το θέμα. Το γήπεδο από άποψη φωνής εχθές ήταν ορφανό.»

Για το αγωνιστικό κομμάτι, δήλωσε:
«Ο Ντεγκρά μιλάει και καλά κάνει. Είναι γρήγορος και παίζει καλά έξω από το τέρμα του και έχει πολύ καλά στοιχεία. Ο Ναβάρο για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης, δεξί μπακ χαφ είναι η θέση του και εκεί έπαιζε και στην Βαλένθια. Έχει ένα μεγάλο επιθετικό ατού, με το αράουτ και θα είναι όπλο για τη φετινή χρονιά. Ο Γκόλιας με άφησε άναυδο και αγωνίστηκε πάρα πολύ καλά. Αυτό που θα παίξει τεράστιο ρόλο στην ομάδα θα είναι το βάθος. Οι 3-4 κεντρικοί αμυντικοί είναι ένας καλός αριθμός και θα έχουμε τη δυνατότητα εφόσον είναι ισάξιοι να τους αλλάζουμε. Το πρέσινγκ χθες ήταν εντυπωσιακό. Στους Φατιόν και Αναστασόπουλο είδα κάποιο άγχος στις κινήσεις τους. Ο Αναστασόπουλος πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός χαφ, αλλά θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και εκεί τα χαλάει όλα. Ο Λαμπρόπουλος πέρυσι είχε κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την Ξάνθη στο κύπελλο, άρα πιστεύω πως του πάει η Σούπερ Λιγκ και όχι η Φούτμπολ Λιγκ. Τα όποια λάθη μπορεί να έκανε δικαιολογούνται και λόγω της κόπωσης. Ήταν θετική η εμφάνισή του και σήκωσε όλο το κέντρο. Ο Βαρέλα θα κάνει πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιο. Είναι φιλότιμος και τρέχει ακατάπαυστα. Σουτάρει πολύ και αυτό είναι χάρισμα για ένα ποδοσφαιριστή. Θεωρώ πως το σύγχρονο ποδόσφαιρο θα πρέπει να παίζεται με τη μία, με πολλές πάσες. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν μέρα με τη μέρα. Αυτό που είδα εγώ χθες, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, είναι μια θετική εμφάνιση.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ