Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Στηρίζουμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας»

Την στήριξη της στην Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή το γεγονός ότι η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή της.

Την είδηση επιβεβαίωσε και στο ΑΕΛ Radio στην εκπομπή "Κορίτσια στην αρένα" ο διευθυντής επικοινωνίας των "βυσσινί" Γιάννης Καλογιάννης με παρέμβαση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η εταιρία μας στήριζε και στηρίζει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και μάλιστα κατά την τρέχουσα περίοδο έχουμε αποφασίσει όλες μας οι καταθέσεις, οι οποίες μπορεί να είναι κι εκατομμυρίων ευρώ, να τίθενται στη διάθεσή τους.

Αυτό το κάνουμε για να στηρίξουμε, μέσω των δικών μας καταθέσεων, τις επιχειρήσεις της Λάρισας και της Θεσσαλίας αλλά θέλουμε και από αυτούς να μας εξηγήσουν, αφού δεν συνέβη τίποτα το επιλήψιμο, γιατί έθεσαν σε διαθεσιμότητα και παρέπεμψαν στο ΔΣ με πειθαρχική διαδικασία τον διευθυντή τους.

Από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας περιμένουμε απάντηση.

Εμείς στηρίζουμε τον συγκεκριμένο διευθυντή, τόσο ως πρόσωπο όσο και ως συνεργάτη μας και για να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τη συγκεκριμένη Τράπεζα θέτουμε ως προϋπόθεση την παραμονή του.