Βαθμολογία

Σπανός: «Έλειπε από τη Σούπερ Λιγκ η ΑΕΛ...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος έκανε λόγο για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την εικόνα που έχει για την ΑΕΛ.
Ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Πήλιο μαζί με την ομάδα στην προετοιμασία του συλλόγου και θα παρευρεθεί σήμερα (02/08) στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης.

Για το φετινό πρωτάθλημα, τόνισε:
«Είναι η πρώτη χρονιά που το πρωτάθλημα ξεκιναέι με μια κοινή κατεύθυνση. Υπήρχε και χθες μια αποδοχή στο πρόσωπο του κ. Σαραϊδάρη. Είναι ένα νέο μοντέλο διαιτησίας που προσπαθούμε να περάσουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε πολλά νέα πράγματα. Ευχή μου γι' αυτό το νέο πρωτάθλημα είναι να μην υπάρχουν οι αντιπαραθέσεις που υπήρχαν. Υπάρχει μια σύμπλεξη όλων, ώστε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρό μας και αυτό είναι κάτι θετικό.»

Για τα όσα έχουν συμβεί με τη NOVA, σχολίασε:
« Σιγά σιγά λύνονται οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν. Χρειαζόμαστε την NOVA δίπλα μας γιατί διανύουμε μια οικονομική κρίση και έχουμε ανάγκη τη στήριξή της.»

Για την άποψή του για την ΑΕΛ, ανέφερε:
«Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έλειπε από το πρωτάθλημα. Στεναχωριέμαι που υπάρχουν κάποια ενδοικογενειακά προβλήματα στη Λάρισα. Όλοι θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Να τους ενώνει η αγάπη και να παραμεριστούν οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν. Αν όλοι είναι ενωμένοι, υπάρχουν καλές προδιαγραφές για την ΑΕΛ να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Για το αν θα δούμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά την κορυφή στο φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε:
«Στην κορυφή όλα είναι ξεκάθαρα. Υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η πέμπτη θέση που οδηγεί και στην Ευρώπη μπορεί να γίνει διεκδικήσιμη από πολλούς.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ