Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Και πέρυσι ανησυχούσαμε αλλά...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν το «βυσσινί» σύλλογο αυτό το διάστημα.

Για την τωρινή εικόνα της ομάδας, τόνισε:
«Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και το πρόγραμμα δεν παρεκκλίνει καθόλου. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το γεγονός πως δεν έχει προκύψει τραυματισμός. Κάποια στοιχεία τα είδαμε και στα φιλικά παιχνίδια, όμως τα παιδιά είναι κουρασμένα και αυτό πρώτα από όλα φαίνεται στο μυαλό. Όμως όπως είπε και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παίξουμε καλή μπάλα.»

Για το κομμάτι των μεταγραφών, ανέφερε:
«Τα παιδιά που ήρθαν ενσωματώθηκαν κατευθείαν στο σύλλογο. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα μια με δύο προσθήκες, με ποδοσφαιριστές που θα έχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου.»

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ, ήταν το εξής:
«Θέλω να πω στον κόσμο πως θα είμαστε έτοιμοι στις 20 Αυγούστου. Είμαστε αισιόδοξοι και δουλεύουμε. Θέλουμε ολόκληρο το κομμάτι του κόσμου στο γήπεδο, με καλές προθέσεις ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πάλι όλοι μαζί. Είδαμε και πέρυσι πως υπήρχε μια ανησυχία που δεν είχαμε πάρει μεγάλα ονόματα, όμως πετύχαμε τον στόχο μας. Δίνουμε μεγάλη βάση στις ακαδημίες ώστε σε βάθος χρόνου να δημιουργήσουμε μια ομάδα της Λάρισας.»

Για τα επικείμενα φιλικά παιχνίδια, είπε:
«Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα επιλεγούν να παίξουν περισσότερο σήμερα και κάποιοι άλλοι αύριο. Δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο προπονητής ψάχνει πράγματα και το τι μπορεί να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ