Βαθμολογία

Κλάρας: «Απίστευτος επαγγελματισμός!»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, Οδυσσέας Κλάρας, ο οποίος μίλησε για την εικόνα που υπάρχει στις ακαδημίες των «βυσσινί».

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, σχολίασε:
«Φέτος είναι πρωτόγνωρη η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Υπάρχει απίστευτος επαγγελματισμός, με τους κατάλληλους ανθρώπους. Εμείς αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα και πόλλα παιδιά, αλλά υπάρχουν οι άνθρωποι που τρέχουν συνεχώς γι' αυτά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην προσπάθειά μας. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, φροντίζει ώστε να μην μας λείψει το παραμικρό και τα καταφέρνει. Η αγάπη του για αυτά τα τμήματα είναι γνωστή και μεγάλη. Έχει πολύ μεγάλη ευαισθησία όσον αφορά το θέμα των ακαδημιών.» είπε και συμπλήρωσε ότι...

«Φέτος τα τμήματα υποδομής έχουν πολύ αξιόλογους παίκτες. Ειδικά στην κ15 και κ17. Αυτά τα παιδά πρέπει να προσεχθούν. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια τουλάχιστον δύο-τρία παιδιά θα είναι στην μεγάλη ομάδα. Αν δεν έχεις άλλωστε τμήμα υποδομής δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έτσι χτίζεται σωστά η ομάδα. Τον νομό μας πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε.»

Συνάμα όπως επισημάνθηκε πολλάκις από τον υπεύθυνο της εκπομπής, Ντίνο Εξαρχάκη, ο κ. Κλάρας πρόκειται να επισκευθεί τις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου στο προσεχές διάστημα, ώστε να πραγματοποιηθεί μια αναλυτικότερη συζήτηση όσον αφορά το συγκεκριμένο αναμφίβολα «φλέγον θέμα» για οποιαδήποτε ΠΑΕ.