Βαθμολογία

Ντελόπουλος: «Ακόμα δύο προσθήκες...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για το ρόστερ του συλλόγου, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την επίκαιρη κατάσταση με την Ερασιτεχνική αλλά και όχι μόνο.

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτό το διάστημα, είπε:
« Είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι γιατί και εμείς δεν ξέρουμε τι στάση να κρατήσουμε. Θα ακούσουμε τον κόσμο και θα κάνουμε τοποθετήσεις σαν διοίκηση. Δεν γίνεται να μείνουμε αμέτοχοι και να διογκωθεί το πρόβλημα. Αντί εμείς να χαρούμε με την πορεία της ομάδας, υπάρχει εσωστρέφεια. Όμως πρέπει να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι και να αφήσουμε όλα τα άλλα...»

Για το υπάρχον ρόστερ, ανέφερε:
«Η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο, όμως χρειάζεται δύο με τρεις προσθήκες στον άξονα. Δεν μπορούμε να γίνουμε προπονητές άλλα κάτι τέτοιο είναι οφθαλμοφανές. Θέλω μέχρι εκεί που μπορούμε να φτάσουμε, να πάρουμε ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης όμως που θα έρθει θα πρέπει να του αρέσει ο σύλλογος και να θέλει να προσφέρει στην ΑΕΛ και όχι μόνο να κοιτάει το οικονομικό κομμάτι. Με την έναρξη του πρωταθλήματος πάντως, πρέπει να γίνουν σίγουρα δύο προσθήκες. Το υλικό είναι ήδη καλό, αλλά θέλουμε να τους βοηθήσουμε με ποδοσφαιριστές επιπέδου Σούπερ Λιγκ, που θα έχουν παραπάνω εμπειρία. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας είναι νεαροί.»

Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, δήλωσε:
«Ο Αναστασιάδης είναι προβληματισμένος για το ποιους ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιήσει και αυτό είναι σίγουρα κάτι θετικό. Είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες στα παιδιά.»

Για το αν πιστεύει πως έχει άργησει να γίνει το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ, σχολίασε:
«Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, πιστεύω πως έχουμε αργήσει. Αυτήν τη στιγμή όμως έχουμε έναν προπονητή τον οποίο εμπιστευόμαστε και είναι ένα πρόσωπο σεβαστό. Εγώ προπονητής δεν είμαι. Εκείνο που μας λέει ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι πως πρέπει να έχουμε υπομονή, να μην ανησυχούμε και να μη βιαζόμαστε. Η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ.»

Για το γεγονός πως ο κόσμος δεν έχει ίσως την υπομονή που θα έπρεπε, ανέφερε:
«Αυτός ο σύλλογος έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Παλαιότερα να σας θυμίσω πως οι ποδοσφαιριστές δεσμεύονταν στον σύλλογο για οκτώ χρόνια όταν ήταν στην ΑΕΛ, βάσει του νόμου που τότε υπήρχε. Μάθαιναν για την πόλη, τον κόσμο και έμπαιναν στο κλίμα. 'Ετσι καταφέραμε να κατακτήσουμε τα τρόπαια που πήραμε. Τώρα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα ακόμα, ήμασταν και πρόκειται να ξαναγίνουμε.»

Για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον Κούγια, είπε:
«Ο Κούγιας είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Ωστόσο ο «υπερβάλλων ζήλος» πολλές φορές δημιουργεί κάποια προβλήματα. Εμείς είμαστε εκεί για να τον συμβουλεύουμε. Δεν μπορεί να μάθει τη νοοτροπία και τους ρυθμούς της Λάρισας μέσα σε λίγους μήνες. Εδώ εμείς ακόμα μαθαίνουμε...»