Βαθμολογία

Το εξώδικο της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ ΑΕΛ

Στη δημοσιότητα ήρθε το εξώδικο της Ερασιτεχνικής κατά των Αλέξη Κούγια και Ιωάννη Καλογιάννη.

Δείτε παρακάτω:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΟΧΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Φίλαθλου Σωματείου, που εδρεύει στη Λάρισα (Μ. Αλεξάνδρου 35)με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ  -  Α.Ε.Λ.» όπως νόμιμα εκπροσωπείται.


ΚΑΤΑ


1.Του  Αλέξιου   Κούγια  του   Χρήστου,   δικηγόρου,   κατοίκου  Αθηνών(Λεωφ. Β. Σοφίας 55), ιδιοκτήτη ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείαςμε   την   επωνυμία   «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ   ΙΚΕ»,ιδιοκτήτριας της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας ΑΕΛ ΠΑΕ.

2. Του Ιωάννη Δ. Καλογιάννη, δημοσιογράφου, υπεύθυνου Τύπου ΠΑΕΑΕΛ, κατοίκου Λάρισας (Βόλου 85)

Σε   απάντηση   της   από  14/6/2016   εξώδικης   δήλωσης  σας,   η   οποίαδημοσιεύθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Το σωματείο μας από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχώντης ΠΑΕ ΑΕΛ από εταιρεία συμφερόντων σας, φρόντισε ώστε να συνεργαστεί μαζίσας προς όφελος της πορείας της ΟΜΑΔΑΣ της ΑΕΛ και πανηγύρισε μαζί με όλητην πόλη της Λάρισας την άνοδο αυτής στο πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.

Πλέον μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, τη δημοσιοποίηση διά του τύπουκαι την κριτική που ασκείται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΑΕΛ ΡΑΔΙΟ104,8 και ειδικότερα τον δεύτερο των εξωδίκως δηλούμενων είναι υποχρεωμένο,σεβόμενο το θεσμικό του ρόλο και εκτιμώντας τη σοβαρότητα του περιεχομένουαυτών, να δηλώσει ότι δεν αποδέχεται επ΄ ουδενί τα όσα αναληθή και προδήλωςσυκοφαντικά αναφέρονται.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τη συνάντηση που αναφέρεται στη δημοσιοποιηθείσα εξώδικη δήλωση σας με μέλη του ΔΣ του σωματείου σας

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ότι ουδέποτε ειπώθηκαν τα όσα ισχυρίζεστε και το περιεχόμενοτους είναι σαφώς αναληθές και πρόδηλα συκοφαντικό και βλάπτει την τιμή καιτην υπόληψη των πέντε (5) παρόντων μελών του ΔΣ.

Όσον δε αφορά τη χρήση άτυπων ιδιωτικών συνομιλιών που έλαβαν χώρα μεπρόδηλο σκοπό τη βελτίωση των σχέσεων και την καλύτερη συνεργασία ΠΑΕ καιερασιτεχνικού σωματείου, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και συγκατάθεσητων συνομιλητών, δε συνάδει με την ηθική, που πρέπει αμφότερες πλευρές να μαςχαρακτηρίζει και ενδεχομένως παραβιάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Μετά   ταύτα   επιθυμούμε   στο   εξής,  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ  για   την   έωςτώρα συμπεριφορά σας, αμφότεροι να απέχετε από κάθε ενέργεια που στο μέλλονθα προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μεμονωμένων μελών και του συλλόγουμας γενικότερα και σας ΖΗΤΟΥΜΕ εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών από τηλήψη   της   παρούσας,   ο   μεν   πρώτος  υμών   να   ανακαλέσει   με   δημόσια   έγγραφηδήλωση τα όσα συκοφαντικά ισχυρίστηκε, ο δε δεύτερος να δηλώσει δια του τύπουότι   οι   προσωπικές   του   τοποθετήσεις   στην   ραδιοφωνική   του   εκπομπή   ήταναποτέλεσμα κακής ενημέρωσης που έλαβε.

Σε αντίθετη περίπτωση και με το πέρας άπρακτης της ως άνω προθεσμίας,σας  ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ  ότι:  α)  θα κοινοποιήσουμε την παρούσα στα μέσα μαζικήςενημέρωσης   προς   αποκατάσταση   της   αλήθειας,  β)   επιφυλασσόμαστε   ναασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχώνκαι  γ)  μετά τη ρήξη των σχέσεων μεταξύ του σωματείου και της ΠΑΕ ΑΕΛ, θαβρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ τον εκπρόσωπο μας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς  τους   εξωδίκως   δηλούμενους,   καλούμενος   να   αντιγράψει   ολόκληρο   το περιεχόμενο της στην έκθεση επιδόσεως.