Βαθμολογία

Ενδιαφέρει και πάλι την Ρόμα ο Μαζουακού

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού έχει ακουστεί για πολλές ομάδες του εξωτερικού και μια από αυτές είναι και η Ρόμα, η οποία φαίνεται να στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον της στον παίκτη του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε πως με την απόκτηση του Μάριο Ρουί από την Έμπολι, οι «Τζιαλορόσι» είχαν καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου μπακ, που υπέστη ζημιά στο γόνατο και θα μείνει 6 μήνες εκτός δράσης οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν και πάλι αριστερό μπακ και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιαλίας, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και πάλι στην λίστα τους.

Η «Tuttosport» με δημοσίευμα της την Κυριακή (31/7) τονίζει πως μία από τις επιλογές που υπάρχουν είναι και ο Γάλλος μπακ του πρωταθλητή Ελλάδας.  Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει πως «Μη ξεγράφετε τον Μαζουακού», ενώ αναφέρονται άλλες 5-6 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως είναι φυσικό, για να πάρει η Ρόμα τον Αρτούρ Μαζουακού, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακόςπου  αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο μπακ.