Βαθμολογία

Μακ: «Αξέχαστες στιγμές στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφή του στην Ζενίτ, όσο και στο πέρασμά του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβάκος σε μέσο της πατρίδας του:

Για την μεταγραφή του στην Ζενίτ και τους λόγους που επέλεξε την ρωσική ομάδα: «Η Άντερλεχτ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, όμως πήγα στην Ζενίτ, γιατί μου έδειξαν ότι είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και ένιωσα ότι μπορώ κι εγώ να βοηθήσω. Μίλησα με την οικογένεια μου και καταλήξαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε στη Ρωσία.

Ακόμη και το πρωτάθλημα της Ρωσίας είναι ανώτερο, από αυτό του Βελγίου. Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Λίγο πριν πάρω την απόφαση μου, μίλησα με τον Χούμποτσαν (σ.σ. συμπαίκτες στην εθνική Σλοβακίας). Μου είπε ότι η Ζενίτ παλεύει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα και συμμετέχει και στο Champions League».

Για την εμπειρία που έζησε στον ΠΑΟΚ: «Το πέρασμα μου από την Αγγλία και την Γερμανία ήταν σχολείο για μένα, αλλά νομίζω ότι η απόφαση μου να πάω στον ΠΑΟΚ το 2014 ήταν η πιο σωστή. Στον ΠΑΟΚ έπαιξα σε πολλά, σπουδαία παιχνίδια και έζησα αξέχαστες στιγμές, όπως τα δύο γκολ που σημείωσα στους αγώνες με την Ντόρτμουντ».