Βαθμολογία

«Οι παίκτες μου έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν πράγματα»

Ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό της (Παρασκευής (29/7) με την Καμπούρ όπου ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-1, έμεινε ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αρκετά κομμάτια που δουλεύουν στις προπονήσεις αυτός και οι παίκτες του, βγαίνουν στο γήπεδο.

Ο Χάβος δήλωσε τα εξής: «Δώσαμε το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία και δώσαμε περισσότερο χρόνο στα παιδιά. Σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, είχαμε πολύ καλή εικόνα. Αρκετά κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα 65 λεπτά παιχνιδιού. 

Το πλάνο μας είναι να έρθει ένας φορ. Ο Ιωαννίδης ανταπεξέρχεται, είναι νέος, έχει καλή τεχνική, καλά τελειώματα, μπορεί να αγωνιστεί κι εκτός περιοχής και με πλάτη. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά από τον ίδιο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διαμονή και τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών. Έχουμε πολλά οφέλη και υπάρχει ακόμη ένα φιλικό μία ημέρα πριν φύγουμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, όταν η αντίπαλος, που είναι ολλανδική ομάδα, κάνει το πρώτο σουτ στο 32', είσαι ευχαριστημένος».