Βαθμολογία

Απίστευτο: Από το Γ’ τοπικό στην Κ20 της ΑΕΛ!

Τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα! Παρόλα αυτά κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε ασχοληθεί με το νεαρό ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζέκα!

Ο επιθετικός που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο Νέο Περιβόλι (Γ’ τοπικό) έκανε το πολύ μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα! Αξίζει δε να αναφέρουμε πως πέρυσι στα μέσα της χρονιάς είχε ενδιαφερθεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική), αλλά δεν μπόρεσε να γίνει τελικά η μεταγραφή!

Αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει το γκολ «για πλάκα». Εδώ και αρκετά χρόνια σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, όμως δεν βρέθηκε κανείς να ασχοληθεί μαζί του, μέχρι που η ΑΕΛ με συνοπτικές διαδικασίες έκανε δικό της έναν από τους ιδιαίτερα εξελίξιμους παίκτες του νομού μας που ακούει στο όνομα Χρήστος Τζέκας.

Ο ίδιος ο παίκτης νιώθει δικαιωμένος από την τεράστια προσπάθεια που έκανε τα τελευταία. Υπέγραψε με την Κ20 της ΑΕΛ και πλέον βλέπει αυτή την εξέλιξη ως μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Ο Τζέκας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους από το Νέο Περιβόλι και ιδιαίτερα τη διοίκηση για τα όσα έκανε για τον ίδιο εδώ και χρόνια!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ