Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Είμαστε οικογένεια, κοιτάμε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος μίλησε για την εικόνα της ομάδας μετά την προετοιμασία αλλά και τους στόχους των «βυσσινί» από εδώ και πέρα.

Για την προετοιμασία της ομάδας, σχολίασε:
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έγινε πολύ καλή δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό, εκτός από κάποια μικροπροβλήματα τα οποία μπορεί να προήλθαν από το υπέρμετρο πάθος των παικτών. Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι πως η ομάδα έγινε μια οικογένεια πραγματικά. Έμενα με νοιάζει να μπαίνουν όλοι οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο και να είναι όλοι μαζί σαν αδέρφια. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, αλλά και παιδιά που θα είναι αποκαλύψεις φέτος. Το κυριότερο είναι να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές γεροί και δυνατοί. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους.»

Για το κομμάτι των μεταγραφών, σχολίασε:
Κοιτάμε ακόμα περιπτώσεις για μεταγραφές. Προσπαθούμε πολύ. Υπάρχει και ο νεαρός Γκανέζος με τον οποίο είχαμε κάποια προβλήματα με τα χαρτιά και τη βίζα αλλά θα λύσουμε όλα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μεταγραφές ουσίας και όχι απλά να πάρουμε παίκτες. Όλοι μαζί με τον κ. Κούγια έχουμε εντοπίσει ακριβώς τι θέλουμε. Αν βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές θα κάνουμε κινήσεις αν όχι δεν σπαταλάμε τζάμπα τα χρήματά μας. Εξετάζουμε πάρα πολλές περιπτώσεις. Ο κ. Κούγιας είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για ακριβούς ποδοσφαιρστές. Γίνονται και πολλά παιχνίδια από τους μάνατζερ, με ποδοσφαιριστές που εμείς θεωρούμε υπερεκτιμημένους. Είμαστε όλη τη μέρα στο ίντερνετ και στα τηλέφωνα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.. Είμαι αισιόδοξος πως θα μπορέσουμε να καλύψουμε τα κένα γιατί γίνονται συντονισμένες κινήσεις.

Για τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ανέφερε:
«Ένα είναι σίγουρο. Πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα πάρει το 110% των παικτών. Όλοι γνωρίζουν την αξία του σαν προπονητή. Αυτοί οι ποδοσφαιστές που δε θα θέλουν να φτάσουν μαζί μας μέχρι τον στόχο μας, απλούστατα δε θα παίζουν στην ομάδα.