Βαθμολογία

Πλιάτσικας: «Αγαπώ την ΑΕΛ για πάρα πολλούς λόγους...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο γνωστός τραγουδιστής Φίλιππος Πλιάτσικας, ο οποίος μίλησε για για τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει με τους «βυσσινί» αλλα και την προγραμματισμένη συναυλία του.

Σχετικά με τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο (23/07), ανέφερε:
«Ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία συναυλία αύριο στο θέατρο των Τεμπών. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο θέατρο. Η παράσταση θα ονομάζεται '' Το ροκ της δυτικής όχθης''. Ελπίζουμε πως για ακόμη μια φορά θα έχουμε αυτήν την απίστευτη επαφή με τον κόσμο. Θα παίξουμε παλιά και καινούργια τραγούδια, αλλά ίσως και κάποια τα οποία να είναι εκτός προγράμματος.»

Σχετικά με το πως ξεκίνησε αυτό το δέσιμο που έχει με τους «βυσσινί», είπε:
«Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά έτυχε όταν ήμουν μικρός να παρακολουθήσω έναν αγώνα της ΑΕΛ. Ήταν στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν θυμάμαι καλά η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 0-1. Την ΑΕΛ την αγαπώ για πάρα πολλούς λόγους που δεν έχουν σχέση μόνο με το αγωνιστικό σκέλος αλλά και και λόγω φιλοσοφίας.»

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΛ φέτος, σχολίασε:
Είμαστε υποχρεωμένοι ως φίλαθλοι της ομάδας να αγαπάμε το σύλλογο ανεξαρτήτως προσώπων. Πρέπει να σεβόμαστε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έκανα να φτάσουν στην Σούπερ Λιγκ. Να έχουμε υπομονή. Είναι και κάτι που το έχω ξαναπεί αρκετές φορές. Επειδή σαν φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουμε συνηθίσει από το παρελθόν να βλέπουμε πολύ καλή μπάλα, δεν έχουμε υπομονή. Από την τωρινή ομάδα μου αρέσει ο Αβραάμ. Αν έχει διατηρηθεί στην κατάστση στην οποία τον έβλεπα πριν λίγο καιρό, τότε έχουμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ