Βαθμολογία

Προ των πυλών οι μεταγραφές της ΑΕΛ

Στην τελική ευθεία έχει περάσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ. Το τεχνικό επιτελείο μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση και τον Αλέξη Κούγια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την Πέμπτη (21/7) το βράδυ στο Ελατοχώρι για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η ΑΕΛ έχει πλέον αποφασίσει για τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ώστε σε κάθε γραμμή να υπάρχουν λύσεις και να μην υπάρχει πρόβλημα μέσα στη χρονιά.

Όλα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως η ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει ένα δυνατό παίκτη με εμπειρία στην γραμμή κρούσης που θα παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Εκεί η ομάδα θα επενδύσει πολλά και οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο. Αναφερόμαστε σε παίκτη εκτός Ελλάδας.

Η περίπτωση του Νίκο Μαρτίνες, δείχνει να είναι προχωρημένη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός απασχολεί την ΑΕΛ και τα νέα δείχνουν να είναι καλά… Παράλληλα η ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει και ένα ακόμη έμπειρο στόπερ και εκεί έχουν γίνει αρκετές επαφές.

Τέλος δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η ΑΕΛ να κινηθεί για ένα ακόμη παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα ώστε οι παίκτες να έρθουν και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ