Βαθμολογία

Έδωσε το στίγμα ο Αλέξης Κούγιας

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας βρέθηκε την Πέμπτη (21/7) το απόγευμα στο Ελατοχώρι και είχε την ευκαιρία αν δει από κοντά τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και γενικότερα την δουλειά που γίνεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε την ευκαιρία πριν το βραδινό γεύμα να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ενημερώθηκε από την τεχνική ηγεσία πως όλοι οι παίκτες δούλεψαν πολύ και έκαναν μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Είπε επίσης πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να έχουν αυτό το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει τώρα στην ομάδα και να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, αρχής γινομένης από το πρώτο φιλικό με την Κέρκυρα την προσεχή Τετάρτη στη Λάρισα.

Ανέφερε πως ξέρει ότι όλοι οι παίκτες είναι κουρασμένοι, όμως θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να αποδείξουν και στον κόσμο κάποια πράγματα. Είπε αναφερόμενος κυρίως στους νέους παίκτες της ομάδας πως θα συναντήσουν ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον στη Λάρισα και πως η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Στο κλείσιμο ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ