Βαθμολογία

Γκολ από παντού!

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/7) διεξήχθη η προτελευταία προπόνηση στο Ελατοχώρι. Την Παρασκευή (22/7) στις 7.45 το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο και βάρη και στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στη Λάρισα.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έχει δοθεί ρεπό και από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά το μοντάρισμα της ΑΕΛ μέσα από τα δυνατά φιλικά. Δουλειά στα τελειώματα είχε το πρόγραμμα του Άγγελου Αναστασιάδη, που ζητούσε από παντού σουτ και πολλά γκολ. Αυτό περιελάμβανε το βασικό πρόγραμμα, ενώ προηγήθηκε ζέσταμα με μπάλα και κορόιδο.

Στο μισό γήπεδο τοποθετήθηκε ακόμα μία εστία όπου παίχθηκε δίτερμα μεταξύ δύο ομάδων. Ενώ το άλλο τοποθετήθηκα δύο μικρά τερματάκια όπου ένα γκρουπ παικτών έπαιζαν μεταξύ τους, με τους παίκτες που σκόραραν στη μεγάλη εστία να πρέπει το κάνουν μόνο με το κεφάλι. Τα γκρουπ που χωρίστηκαν ήταν:

Πορτοκαλί: Καβουσάκης, Μασούρας, Καρατάσιος, Καπνόπουλος, Χοτζάλι, Σουλιώτης, Ρέντζας, Ροβίθης, Γιαννιτσάνης.

Μπλε: Ξενοδόχοβ, Ναζλίδης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Γκόλιας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Μαρουκάκης, Λαμπρόπουλος.

Βυσσινί: Ντεγκρά, Κεϊτά, Γιοβάνοβιτς, Μανακούσιος, Ουρτάδο, Φάρκας, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Βαρέλα.

Στο δίτερμα ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε από τους παίκτες του να σκοράρουν, από όλα τα σημεία. Νικητές βγήκαν οι μπλε που επικράτησαν αρχικά με 3-2 των βυσσινί και στη συνέχεια με 4-2 των πορτοκαλί. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Ναζλίδης και Μαρουκάκης, σκόραρε και ο Λαμπρόπουλος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ