Βαθμολογία

Κούγιας: «Ευχαριστώ τον κ.Πηλαδάκη»

Προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου ευχαριστεί τον κ. Πηλαδάκη που απέδειξε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος, τον προσκάλεσε να έρθει είτε στο φιλικό με τον Ατρόμητο είτε σε αυτό με τη Ξάνθη.

Ο ίδιος στρέφεται στην υπόθεση με το Βαγγέλη Πλεξίδα, αλλά και στο πρόβλημα που υπάρχει με τους οργανωμένους. Αναλυτικά η δήλωση: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Πηλαδάκη γιατί απέδειξε ότι θέλει να βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτήν την δύσκολη μεταβατική περίοδο όπου προσπαθούμε να χτίσουμε μια αξιοπρεπή ποδοσφαιρική ομάδα για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον προσκάλεσα να δώσει το παρόν στο AEL FC ARENA είτε στις 2 Αυγούστου στο φιλικό παιχνίδι  που θα δώσουμε με τον Ατρόμητο είτε στις 10 του μηνός όπου θα είναι το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη που είναι προγραμματισμένη η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΑΕΛ  και των μεταλλίων προς τους ποδοσφαιριστές.

Απομένει να τελειώσουμε οποιαδήποτε τριβή με τον κ.Πλεξίδα ο οποίος πιστεύω ότι αγαπάει την ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε δια παντός να πάψει να αποτελεί για οτιδήποτε άλλο θέμα συζήτησης εκτός από τις επιδόσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τελειώσουν τα προβλήματα με μια μερίδα οργανωμένων οπαδών μας ώστε στις 2 του μηνός στο φιλικό ματς που θα δώσουμε να διοργανώσουμε μια ακόμα ποδοσφαιρική γιορτή.