Βαθμολογία

Παλαιοχωρλίδης: «Να καθαρίσουμε με παραμονή την 25η αγωνιστική»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο οποίος έχει σήμερα (20/07) την ονομαστική του εορτή. Ο Παλαιοχωρλίδης σε μια από τις σπάνιες τοποθετήσεις του, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ, αλλά και τον Αλέξη Κούγια.

Σχετικά με την εικόνα που έχει αποκομίσει από τους «βυσσινί», ανέφερε:
«Υπάρχει αισιοδοξία. Έχουμε στο «τιμόνι» της ομάδας έναν άνθρωπο που πρώτα από ολα είναι άνθρωπος, μετά παιδαγωγός και μετά προπονητής. Έχει μια διαδρομή στο άθλημα με καταπληκτικά αποτελέσματα και έχει το χάρισμα να μεταλαμπαδεύει τη γνώση του. Το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι η πειθαρχία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει την ικανότητα να δείξει πράγματα στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τους παίκτες όταν τους κοιτάει ο προπονητής τους, να χαμηλώνουν τα μάτια. Πολλά χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό. Εμάς μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε μια ομάδα που κάθε παίκτης της, θα ταυτιστεί με τον σύλλογο. Δεν θέλουμε παίκτες που του χρόνου θα θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Ελπίζουμε πως αυτή η τακτική θα έχει αποτελέσματα.»

Σχετικά με την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ, δήλωσε:
«Δεν υπάρχει καλή η κακή κλήρωση. Θα παίξουμε με όλους. Η ΑΕΛ δεν έχει εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε 8 ντέρμπι και άλλα παιχνίδια με ομάδες άλλες καλές και άλλες λιγότερο καλές. Τη σούμα θα την κάνουμε στο τέλος. Πρέπει σίγουρα την 25 αγωνιστική να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στη συνέχεια.»

Για το γεγονός πως ο ίδιος είναι «χαμηλών τόνων», πρόσθεσε:
«Η οικογένειά μου, μου έχει μάθει να απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Δε χρειάζεται να ξεφύγουμε από αυτό».

Για το τι ήταν εκείνο που του έκανε εντύπωση από τη συνεργασία του με τον κ.Κούγια, είπε:
«Όταν μου έκανε την πρόταση ο Κ. Κούγιας κοιταχτήκαμε 3 λεπτά στα μάτια και συμφωνήσαμε σε όλα. Οι εντυπώσεις μου ειναι θετικές και γι' αυτό συνεχίζω και συνεργάζομαι μαζί του. Οι απόψεις μας σχετικά με το ποδόσφαιρο είναι κοινές».


ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ