Βαθμολογία

Οι επόμενες μεταγραφές της ΑΕΛ…

Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι την επιστροφή της ΠΑΕ ΑΕΛ στη βάση της. Η ομάδα την Παρασκευή (22/7) το μεσημέρι θα είναι και πάλι στη Λάρισα έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του αξιολογούν αυτές τις ημέρες όλους τους παίκτες και οι τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφές που θα γίνουν από εδώ και πέρα θα παρθούν μετά την επιστροφή της ομάδας στη Λάρισα, όταν και θα έχουν ολοκληρωμένη άποψη οι άνθρωποι της ΑΕΛ για το ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ έχει 28 συμβόλαια και ο προπονητής έχει μιλήσει για 25 περίπου παίκτες που θέλει να δουλέψει όλη τη χρονιά. Επί της ουσίας θα περιμένουμε τις εισηγήσεις του για κάποιους παίκτες που λογικά θα τους προταθεί να παραχωρηθούν δανεικοί. Από εκεί και πέρα αναφορικά με τις επόμενες μεταγραφές αυτό που βγαίνει μέσα από την ομάδα είναι πως θα γίνουν κινήσεις ουσίας και οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι θα είναι πολύ προσεκτικές και δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης όπως λένε... Έτσι λοιπόν περιμένουμε τις εισηγήσεις του τεχνικού για κάποιες περιπτώσεις δανεισμών και παράλληλα τις τελικές αποφάσεις για τις θέσεις που η ΑΕΛ θα ενισχυθεί ώστε να προχωρήσουν στην ομάδα σε συμφωνία με 2-3 παίκτες ακόμη που θα κάνουν τη διαφορά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ