Βαθμολογία

Καλή πάσα, σωστές εναλλαγές και… γκολ!

Το πρόγραμμα της Κυριακής (17/7) διεξήχθη στο γήπεδο που είναι μέσα στο ξενοδοχείο. Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν την προπόνηση το γήπεδο κουρεύτηκε και ποτίστηκε και ήταν πραγματικά «χαλί».

Η βασική άσκηση δουλεύτηκε σε όλο το γήπεδο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ (βυσσινί, πορτοκαλί και μπλε). Μάλιστα εκτός από τα δύο τέρματα δημιουργήθηκε και ένα ακριβώς στο κέντρο του γηπέδου με δύο κοντάρια και ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκαν και οι 3 κίπερ, οι οποίοι άλλαζαν.

Ο στόχος της προπόνησης ήταν η κάθε ομάδα να αλλάζει σωστά τη μπάλα από την άμυνα, πάντα χαμηλά όπως θέλει ο Άγγελος, η πάσα πάντα να γίνεται με τη μία και να υπάρχει και το κατάλληλο τελείωμα από τους επιθετικούς. Όποια ομάδα σκόραρε στο κεντρικό τέρμα, συνέχιζε με σκοπό να αμυνθεί αυτή τη φορά στο υπόλοιπο μισό γήπεδο.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η βασική άσκηση που δούλεψε ο τεχνικός της ΑΕΛ που ζητούσε πάντα η μπάλα να παίζεται χαμηλά και να υπάρχει γρήγορη σκέψη από τους ποδοσφαιριστές ώστε να αποφεύγονται τα λάθη. Για 10 περίπου λεπτά στο τέλος, οι παίκτες έπαιξαν ελεύθερα σε όλο το γήπεδο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ