Βαθμολογία

Στο Ελατοχώρι ο Αλέξης Κούγιας, έβγαλε ειδήσεις!

Λίγο πριν ξεκινήσει το βραδινό γεύμα της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι, έφτασε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος χαιρέτησε έναν – έναν τους παίκτες και είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει για λίγα λεπτά, ενώ στη συνέχεια δείπνησε μαζί τους και με το τεχνικό επιτελείο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και μία πολύ καλή χρονιά. Τόνισε πως οι στόχοι της ΑΕΛ είναι πάντα υψηλοί και θα πρέπει οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίζουν.

Ανέφερε στους παίκτες πως η ΑΕΛ παρουσίασε τον καλύτερο φάκελο και πήρε γι’ αυτό συγχαρητήρια από την επιτροπή αδειοδότησης. Επίσης αποκάλυψε πως η ΑΕΛ δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Τουρκική Μπεσίκτας για να μετέχει σε ένα τουρνουά (4-8 Αυγούστου) και θα μιλήσει με το τεχνικό επιτελείο για το αν μπορεί η ομάδα να μεταβεί αυτές τις μέρες εκεί.

Τέλος ανέφερε πως έχει δουλέψει πάρα πολύ με το τεχνικό τιμ ώστε όλα να είναι έτοιμα και να έχουν τα πάντα οι παίκτες αυτό το διάστημα!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ