Βαθμολογία

Δείτε όσα είπαν οι παίκτες της ΑΕΛ στην Media Day(PICS)

Για το «κλίμα» που υπάρχει στην ομάδα, τις εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει στην προετοιμασία, καθώς και τους τους στόχους τους, έκαναν λόγο αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στη σημερινή (14/07) MEDIA DAY.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπαν:

Ματθαίος Μαρουκάκης: Εύχομαι μία καλή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Θέλουμε δουλειά και τίποτα άλλο για να προχωρήσουμε μπρουστά. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα, μία οικογένεια, μια γροθιά. Αν είμαστε οικογένεια πας καλά. Δόξα το Θεό δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.

Για το θέμα των οργανωμένων: Εμείς διαβάζουμε και βλέπουμε. Και πέρυσι είχαμε κάποια προβλήματα. Είναι αρχή ακόμα μακάρι να γυρίσουν όλοι οι οπαδοί γιατί τους έχουμε ανάγκη και να παίζουμε και πάλι με 12 χιλιάδες κόσμο το λιγότερο στην έδρα μας.

Βασίλης Ρέντζας: Εύχομαι να έχουμε μία καλή προετοιμασία. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Όλα τα παιδιά δίνουμε ότι μπορούμε καθημερινά. Στόχος είναι να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται.

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: Έχουμε αρχίσει εδώ και δέκα μέρες από το τότε που ξεκινήσαμε το χτίσιμο της ομάδας Το πιο εύκολο ήταν να ανέβουμε, τα δύσκολα αρχίζουν τώρα ελπίζω. Κάθε αγωνιστική κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Καλό είναι να είναι όλοι οι φιλαθλοί κοντά στην ομάδα. Δεν πιστεύω να παραμείνει το ίδιο πρόβλημα Οι οργανωμένοι έχουν αποδείξει έως τώρα πως είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τους χρειαζόμαστε.

Νίκος Γκόλιας: Βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο έτοιμοι γίνεται στο τέλος. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα βρήκαμε ένα ιδανικό κλίμα και μας έχουν αγκαλιάσει όλοι παίκτες.

Ξέρω πως η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα, υπάρχει οικογενειακό κλίμα, μας έχουν αγκαλιάσει όλοι από την πρώτη μέρα και όποιος και να ρθει το σίγουρο είναι πως θα βρει ιδανικό κλίμα.

Θωμάς Ναζλίδης: Εδώ και δύο βδομάδες που ξεκινήσαμε μία καινούρια προσπάθεια για την ομάδα θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και γνωρίζουμε πολύ καλά πως μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος.

Με το που έρχεσαι στην ομάδα καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη ομάδα είναι, με πολύ κόσμο και είναι ότι καλύτερο για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Μανώλης Μονιάκης: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά. Υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι τη νέα χρονιά να καταφέρουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα να μείνουμε κατηγορία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Πρέπει να τα βρουν όλοι μεταξύ τους και να ρθουν να μας βοηθήσουν».

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ