Βαθμολογία

Κυπαρίσσης:«Θα γίνουν προσθήκες,όσο για τα φιλικά...»


Στο πλαίσιο της ανοιχτής συνάντησης (Media Day) που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/07) στο ξενοδοχείο Μύθος στο Ελατοχώρι μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., Ζήση Ντελόπουλο και Ηλία Παλαιοχωρλίδη, οι οποίοι έκαναν λόγο για τα συμβαίνουν την τωρινή περίοδο στην ομάδα και όχι μόνο.

Παράλληλα αναφορά έγινε και στο φλέγον ζήτημα που έχει προκύψει με τους οργανωμένους...

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης.

«Σας ευχαριστώ πολύ και είμαι εντυπωσιασμένος από τη παρουσία των δημοσιογράφων και δείχνει ότι θα είμαστε ενωμένοι. Το ζήτημα είναι να είμαστε έτοιμοι για τη Σούπερ Λιγκ και να είμαστε κυρίως μία οικογένεια.

Να έχουμε μία καλή χρονιά και μία καλή συνεργασία όπως πέρσι. Να είναι όλοι υγιείς στην ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα έχουμε ανάλογη πορεία στη Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε να κάνουμε 1 – 2 προσθήκες ακόμα και εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις. Από τη πλευρά μου θέλω να πω ότι καλύτερο στους παίκτες της ομάδας. Δεν μπορώ να αναφερθώ στις θέσεις που θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που αναζητάμε, ξέρετε πως λειτουργεί ο σύλλογος

Ένα μήνυμα για το κομμάτι των συνδέσμων. Μία έκκληση. Έχω πει πως δύναμη της ομάδας είναι η ψυχή της και ο κόσμος της. Όταν είναι ενωμένη η ομάδα πάει μπροστά. Όποιες διαφορές είχαμε παλαιότερα βρήκαμε λύση. Ζητούμενο είναι να βρεθεί λογική λύση.

Έχουμε κλείσει φιλικά, έχουμε ανακοινώσει ημερομηνίες. Επίσης θα παίξουμε 2 Αυγούστου στη Λάρισα με τον Ατρόμητο. Ακόμη ένα φιλικό είναι με τη Βέροια. Περίπου στης 27 ή στις 28 του μήνα. Μάλλον εκτός έδρας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί».

Ζήσης Ντελόπουλος και Ηλίας Παλαιοχωρλίδης έδωσαν επίσης τις δικές τους απαντήσεις από το Δ.Σ. της ομάδας...

Ηλίας Παλαιοχωρλίδης: Να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σε αυτή τη προσπάθεια. Αυτή δεν έχει ξεκινήσει σήμερα αλλά εδώ και αρκετές μέρες και πιστεύουμε πως με την κατάλληλη δουλειά στο τέλος θα κάνουμε χαρούμενους και περήφανους τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αγαπήσουν όλοι οι Λαρισαίοι.

Ζήσης Ντελόπουλος: Είμαι εντυπωσιασμένος από την παρουσία των δημοσιογράφων εδώ. Είμαστε στο 3ο στάδιο της προετοιμασίας και όλοι πρέπει να ανταποκριθούμε και να κοιτάξουμε να λειτουργήσουμε σαν μια οικογένεια. Εύχομαι να είναι έτοιμη αγωνιστικά η ομάδα στο τέλος της προετοιμασίας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές. Ο στόχος είναι να είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια.

 

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr:ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ