Βαθμολογία

Αναστασόπουλος: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις έκανε στο AEΛ RADIO 104,8 ο Νίκος Αναστασόπουλος με τον μέσο της ΑΕΛ να αναφέρεται στην προετοιμασία των «βυσσινί» στο Ελατοχώρι. Μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη και πως ο πήχης της ομάδας θα ανέβει ψηλά.

Αναφέρθηκε πως φέρει ευθύνη για τις πολλές κάρτες που έχει πάρει, ενώ όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα χρειάζεται άλλο αμυντικό χαφ σε ευχάριστο τόνο και με διάθεση για πλάκα ανέφερε πως μπορεί και μόνος δίχως να θέλει κάποιον άλλο δίπλα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Καλησπέρα σας. Καταρχήν χαίρομαι που παίρνω μέρος την ομάδα και αποκτώ μία εμπειρία. Το μέρος είναι όμορφο και δουλεύουμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες στο πρωτάθλημα της Super League».

-Για το ποια είναι η δύναμη της ομάδας: «Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος που ασχολείται με την ΑΕΛ. Εμείς οι παίκτες και οι προπονητές που είμαστε ενωμένοι. Εδώ στο Ελατοχώρι το έχουμε αυτό και μας έχει περάσει το μήνυμα ο κ. Αναστασιάδης περί αλληλοβοήθειας. Όλοι μαζί οι παίκτες μικροί και έμπειροι θα δουλέψουμε για να πετύχουμε».

-Γα τη συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Χαίρομαι που έχω προπονητή τον κ. Αναστασιάδη. Το έχει δείξει η πορεία του πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Μας κάνει καλή προπόνηση και ευχάριστη. Το διασκεδάζουμε και είναι καλός με την ψυχολογία. Μας μιλάει με παραδείγματά του έτσι ώστε να προσέχουμε κι εμείς για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

-Για τον αν η ομάδα χρειάζεται άλλο αμυντικό χαφ: «Αρμόδιοι είναι οι προπονητές για τις μεταγραφές και η διοίκηση. Εγώ παίζω σε όλες τις θέσεις και δεν χρειάζομαι κάποιον άλλο δίπλα μου (γέλια). Η ομάδα θα έχει πιο δύσκολο δρόμο γιατί θα είναι στη Super League και όποιος παίκτης καλός έρθει να βοηθήσει την ομάδα μου θα είναι χαρά μου και καλό για άλλους και την ΑΕΛ».

-Για τη ευκαιρία του να παίξει στη Super League: «Είναι μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία και θέλω να παίξω στη Super League. Έχουμε μείνει αρκετοί πρωταγωνιστές από την περσινή ομάδα που ανέβηκε και μπορώ να πω πως όλοι θέλουμε να παίξουμε στη μεγάλη κατηγορία».

-Για το κλίμα της ομάδας: «Υπάρχουν καινούργια παιδιά και το κλίμα είναι καλό. Μέρα με τη μέρα δενόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να στηθεί, αλλά θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι».

-Για τις πολλές κίτρινες κάρτες την περασμένη σεζόν: «Αυτό που έχω να πω, θεωρώ ήταν θέμα καθαρά κακής τοποθέτησής μου στο γήπεδο. Φέρω ευθύνη εγώ για κάποιες από αυτές. Πολλές τις πήρα από κουταμάρα, υπήρχαν και αυτές που βγήκαν για το πάθος μου σε αγώνα αλλά έπαιξαν ρόλο για παράδειγμα κάποιες φορές και οι κακές μου τοποθετήσεις. Την νέα χρονιά θα είναι κάτω από δέκα κάρτες σίγουρα».

-Για το γεγονός πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί: «Βασικό είναι να έχουμε υγεία. Η δουλειά των προπονητών εδώ είναι αυτές που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο κατάλληλο όριο μας. Δεν θεωρώ πάντως πως δεν θα υπάρξουν τραυματισμοί και μακάρι να είμαστε έτσι μέχρι τέλους».

-Για τον στόχο της ομάδας: «Η μοίρα της ομάδας είμαστε εμείς αυτή τη στιγμή. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θέτουμε όσο πιο ψηλά το πήχη. Δεν θα σας πω στόχος μα είναι η πεντάδα ή έκτη θέση, αλλά μπορώ να πω πως εμείς κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».