Βαθμολογία

Παίξανε ελεύθερα και το χάρηκαν!

Μετά το πρωινό τρέξιμο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν αρκετά το απόγευμα της Τετάρτης (13/7). Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να αφήσει τους παίκτες αρκετά ελεύθερους ώστε να παίξουν και να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με την μπάλα, οι ποδοσφαιριστές πέρασαν στο βασικό κομμάτι της προπόνησης, το οποίο ήταν «διπλό» σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, αλλά αρκετές φορές γινόταν και αρκετές αλλαγές. Η αλήθεια είναι πως το πάθος περίσσευε, παρά την κούραση. Οι παίκτες έδειχναν αρκετά ευδιάθετοι και το χάρηκαν πραγματικά.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης αν και ήθελε να τελειώσει νωρίτερα το πρόγραμμα, οι παίκτες ζήτησαν να συνεχίσουν και έτσι η προπόνηση ολοκληρώθηκε δέκα λεπτά αργότερα, αφού οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να τελειώσουν με τίποτα.

Τα συμπεράσματα σίγουρα ήταν γι’ ακόμη μία φορά ενθαρρυντικά και το τεχνικό επιτελείο είπε στους παίκτες πως «όλα πηγαίνουν καλά, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ