Βαθμολογία

Ντεγκρά: «Δε συζητάμε καν για παραμονή...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος μίλησε σχετικά με θέματα που αφορούν το σύλλογο την τωρινή περίοδο, αλλά και τους στόχους της φετινής σεζόν.

Για το πως κινούνται τα πράγματα στο Ελατοχώρι ανέφερε: «Υπάρχει πολλή ηρεμία εδώ πέρα και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας βοηθάει να δουλέψουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Για το αν έχει αγωνιστεί ποτέ ως αντίπαλος της ΑΕΛ, σχολίασε: «Έχω παίξει ως αντίπαλος της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε κερδίσει με 0-1. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η δουλεία μας. Τώρα φοράω τα χρώματα της ΑΕΛ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.Έχω παίξει 4 χρόνια στην Ελλάδα, γνωρίζω τον κόσμο της ΑΕΛ και την τεράστια δυναμική αυτής της ομάδας.»

Για το αν θεωρεί πως το ρόστερ της ομάδας μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς περαιτέρω ενίσχυση, απάντησε: «Ουσιαστικά τώρα ξεκινάμε οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Αυτό είναι μια απόφαση του προπονητή. Μακάρι ο Άγγελος Αναστασιάδης να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο των πολλών λύσεων σε μια ενδεκάδα.»

Για το αν ο Άγγελος Αναστασιάδης διαφέρει ως προπονητής από άλλους, είπε: «Είναι αναμφίβολα ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Κυρίως για εμάς που επανερχόμαστε μετά από αρκετά χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και η πρώτη χρονία αναμένεται να είναι κάπως δύσκολη.»

Για το αν η παραμονή στην κατηγορία είναι ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί, ανέφερε: «Αυτό είναι αυτονόητο. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πετύχουμε και δε το συζητάμε καν. Εμείς θέλουμε να ξεμπερδέψουμε γρήγορα με το θέμα της παραμονής έτσι ώστε να θέσουμε και υψηλότερους στόχους στη συνέχεια.»

Απόδοση για το athleticlarissa: Μιχάλης Ιωαννίδης