Βαθμολογία

Οδηγίες από τον Άγγελο…

Ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο η πρώτη ημέρα προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι της Πιερίας. Η αρχή πάντα είναι δύσκολη και αρκετά κουραστική. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην ΑΕΛ που έφερε εις πέρας το πρώτο 24ωρο. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του δούλεψαν για 1 ώρα και 20 λεπτά το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο όπου ήταν πραγματικό «χαλί».

Όπως είναι λογικό τις πρώτες αυτές ώρες δεν θέλησε ο Έλληνας τεχνικός να ανεβάσει απότομα στροφές και κυρίως δούλεψε με σκοπό να βάλει τους παίκτες του στην λογική του.

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησε 18:30 και στην αρχή περιελάμβανε το σχετικό ζέσταμα όπου ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλησε να δουλέψουν οι παίκτες με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα συνεχίστηκε με πολλές αλλαγές.

Συγκεκριμένα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ σε όλο το γήπεδο (βυσσινί και πορτοκαλί αλλά άλλαζαν συνέχεια) και σε όλο το γήπεδο παίξανε ελεύθερα υπό το βλέμμα του Άγγελου.

Αρκετές ήταν οι φορές που σταμάτησε το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ με στόχο να τους εξηγήσει το πώς θέλει η ομάδα του να βγαίνει μπροστά αλλά και να παίζει καλή άμυνα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του και αυτό γίνεται όπως εξήγησε για να μπορέσουν άπαντες να μάθουν μέσα από τα λάθη που κάνουν. Ζήτησε καλή συνεργασία των παικτών και σωστές καλύψεις, ώστε να μην γίνεται το εύκολο λάθος.

Αφού παίξανε για αρκετή ώρα με πολλές διακοπές, το πρόγραμμα έκλεισε με αποθεραπεία. Η πρώτη ημέρα έκλεισε με γεύμα και ξεκούραση, αφού από αύριο θα αρχίζουν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ