Βαθμολογία

Σε λίγο η πρώτη προπόνηση στο Ελατοχώρι...

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» τη Δευτέρα (11/07) ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου, και μίλησε για θέματα που απασχολούν την ομάδα των «βυσσινί».


«Η αποστολή της ΑΕΛ έχει λίγη ώρα που έφτασε στο Ελατοχώρι. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα ακολουθήσει η δεύτερη. Η ομάδα θα παραμείνει στο Ελατοχώρι μέχρι τις 22-23 του μήνα εκεί και πιστεύουμε ότι στο κομμάτι της προετοιμασίας θα αξιολογήσουμε το ρόστερ. Κλείνουμε ακόμα κάποια φιλικά και υπάρχουν συζητήσεις με μια ομάδα από την Α' Εθνική πριν τα τέλη του Ιουλίου.»
Για το τι θα ακολουθήσει εκεί, ανέφερε:
«Η απόφαση του κ. Κούγια και της διοίκησης είναι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας να βγαίνουν κάθε μέρα σε κάποια εκπομπή. Ένας το πρωί, ένας το απόγευμα. Απόφαση της διοίκησης είναι να πραγματοποιηθούν δύο  MEDIA DAY, κατά τις οποίες θα γίνεται μια ανοιχτή συζήτηση με τα μέσα ενημέρωσης που θα βρίσκονται στο Ελατοχώρι.
Για την περίπτωση του ιατρού που βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου, δήλωσε:
«Υπάρχει μια προσφορά από έναν καρδιολόγο, ο οποιός προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα  και επιθυμεί αντί αμοιβής να κληρώσουμε 15 μαθητικά εισιτήρια στο πέταλο του γηπέδου. Ο ίδιος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Για το αν πιστεύει πως ένα παιδί μπορεί να πάει ασυνόδευτο στο γήπεδο, ανέφερε:
Με αφορμή το θέμα αυτό μπορώ να σας πω πως έγινα δέκτης αρκετών παραπόνων. Πατέρας παιδιού ήρθε και μου έδειξε τη φανέλα του γιού του, η οποία είχε καεί απο τον πυρσό. Αυτή δεν ήταν η μόνη περίπτωση και άλλοι γονείς έχουν εκφράσει την αγωνία τους για το θέμα της ασφάλειας προς το πρόσωπό μου».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ