Βαθμολογία

Αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΛ για το Ελατοχώρι

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ στην «καυτή» Λάρισα. Την Κυριακή (10/7) οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και την Δευτέρα (11/7) στις 8 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι για τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως η αποστολή μόλις φτάσει στον προορισμό της θα κάνει την πρώτη προπόνηση και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα κάνει και ακόμη μία.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ντεγκρά, Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καρατάσιος, Μονιάκης, Μανακούσιος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Ροβίθης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Παπαδόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα ότι συμπεριλήφθηκε ο Ουρτάδο που αρχικά ήταν εκτός αγωνιστικών πλάνων του Αναστασιάδη. Φαίνεται ότι η παρουσία του στις προπονήσεις έπεισαν για την αξία του τον Θεσσαλονικέα τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη.

Οι υπόλοιποι που δεν θα ταξιδέψουν στο Ελατοχώρι είναι οι: Άγγελος Βέρτζος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Δημήτρης Πατσιογιώργος, Αλέξανδρος Ζέρης, Τάσος Κρητικός, Κώστας Γεωργακόπουλος, Κώστας Μακρής, Σεμπαστιάν Ναγιάρ.