Βαθμολογία

Με Φούτσεκ και άλλους 27 παίκτες στο Ελατοχώρι

Όπως έγινε γνωστό και από το AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να μεταφερθούν στο Ελατοχωρί τη Δευτέρα (11/07). Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών ανέρχεται στους 28.
Στην αποστολή προς το Ελατοχωρί θα συμπεριλαμβάνεται και ο 31χρονος Κροάτης φορ, Γιόζιπ Φούτσεκ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο (2 χρόνια) με την ΑΕΛ, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή.
Δέκα παίκτες από το ρόστερ της ομάδας των «βυσσινί», πρόκειται να παραμείνουν στη Λάρισα όπου και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 κ. Σάκη Αναστασιάδη (UEFA PRO), του γυμναστή των ομάδων νέων κ. Κώστα Μαντζιώκα και του προπονητή τερματοφυλάκων των ομάδων νέων κ. Βαγγέλη Τσότσα.


Δείτε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ:

Με πρωινή προπόνηση στα Δένδρα ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Με το πέρας της προπόνησης ο προπονητής μας κ.  Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί τη Δευτέρα 11/7 στο Ελατοχώρι για τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας.

Η αποστολή αποτελείται απο τους εξής ποδοσφαιριστές:
Ντεγκρά, Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καρατάσιος, Μονιάκης, Μανακούσιος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Ροβίθης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Παπαδόπουλος και Φούτσεκ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στη Λάρισα και θα προπονούνται από τη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 κ. Σάκη Αναστασιάδη (UEFA PRO), του γυμναστή των ομάδων νέων κ. Κώστα Μαντζιώκα και του προπονητή τερματοφυλάκων των ομάδων νέων κ. Βαγγέλη Τσότσα.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ