Βαθμολογία

«Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή...»

Σε σημαντικές ανακοινώσεις αλλά και λόγια αισιοδοξίας αναλώθηκαν οι δηλώσεις του «στυλοβάτη» - μεγαλομετόχου της όλης προσπάθειας που γίνεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, αλλά και του τεχνικού των «βυσσινί», Άγγελου Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια της «πρώτης» επίσημης του συλλόγου.


Ο προπονητής των «βυσσινί», είπε στις πρώτες του δηλώσεις:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Ελπίζω να φύγουμε όλοι υγιείς στο Ελατοχώρι για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να είμαστε καλά τον Μάϊο. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια συγκεκριμένη δουλειά. Αξιολογούμε το υλικό και ανάλογα θα λειτουργήσουμε. Τα φιλικά παιχνίδια είναι όλα προγραμματισμένα, ενώ θα υπάρχουν δύο ημερομηνίες κενές. Ακυρώθηκαν τα φιλικά στην Ιταλία λόγω ξεκούρασης.»


Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:
«Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή. Ποιος να το φανταζόταν πως στην πρώτη της ΑΕΛ θα γινόταν και η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της (αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης). Οι οπαδοί της ομάδας με έχουν κάνει υπερήφανο και θα κάνω τα πάντα ώστε να φτάσει αυτή η ομάδα και πάλι στους τίτλους. Υπάρχει αυτός ο υπέροχος κόσμος, υπάρχουν οι οπαδοί που είναι για τίτλους και όποιος τολμήσει να ταράξει τη δική μας οικογένεια δεν πρόκειται να το πετυχει.


Εν συνεχεία ο πρόεδρος του συλλόγου στράφηκε προς τον κόσμο και συμπλήρωσε:
«Σήμερα η μέρα ανήκει στους ποδοσφαιρστές που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και και στους ανθρώπους που θα ακολουθήσουν. Αυτή η μέρα ανήκει σε εσάς. Χωρίς εσάς... Χωρίς να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα. Θέλω να πιστεύω πως τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο, υπάρχει μια σχέση μεταξύ μας. Η Λάρισα είναι μια πόλη που απαιτεί να είμαστε ενωμένοι. Μαζί καταφέραμε και θα καταφέρουμε τα πάντα. Ενωμένοι θα ανεβάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν ήρθε για να γίνει ένα με τη Σούπερ Λιγκ , ήρθε για να αναβαμθίσει τη Σούπερ Λιγκ. Είμαστε η πιο καθαρή και η πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Αυτή είναι η δύναμή μας. Όλοι μαζί ενωμένοι. Εύχομαι του χρόνου να γελάμε εμείς και άλλοι να κλαίνε...»

(φωτο: Παναγιώτης Καλογιάννης)


ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ