Βαθμολογία

Με 4.500 χιλιάδες το πρώτο «μεγάλο πάρτι» στο AEL FC ARENA!

Να συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο, στη «μεγάλη γιορτή» που έχει σήμερα - από τις πρωινές κιόλας ώρες της ημέρας (07/07)- η ΑΕΛ, θέλησαν οι φίλοι του συλλόγου.

Πλήθος κόσμου που «αγγίζει» τον αριθμό των 4.500 χιλιάδες, αποτελούμενο από τους ένθερμους οπαδούς και φίλους των «βυσσινί», έκανε την εμφάνισή του στο AEL FC ARENA, με σκοπό να παρακολουθήσει την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας έχουν πρόσβαση σε όλη τη δυτική πλευρά του γηπέδου, δηλαδή τα επίσημα, ενώ επίσης κόσμο δέχεται και ένα από τα πέταλα των οργανωμένων.

Η προδιάθεση όλων άλλωστε, ήταν πέρα για πέρα θετική με την επίσημη αδειοδότηση της ομάδας τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, η οποία αφανίζει πλέον και την παραμικρή σκιά που μπορεί να βρισκόταν στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΛ.

Το κλίμα λίγο μετά την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης (19:00), είναι ιδιαίτερα όμορφο στο AEL FC ARENA. Πριν κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι, πραγματοποιήθηκε αγιασμός με την παρουσία των ανθρώπων και μελών του συλλόγου. Συνάμα η έλευση του κόσμου συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς όλοι έχουν μεγάλη αγωνία να δουν από κοντά παίκτες και προπονητή.

Ολόκληρη η Λάρισα «κινείται» πλέον στους ρυθμούς της ΑΕΛ και όχι άδικα. Οι «βυσσινί» απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές που έχουν γεμίσει χαρά και αισιοδοξία το κοινό της ΑΕΛ. Ο προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, εμπνέει και αποτελεί πρόσωπο εμπιστοσύνης το οποίο έχει αποδείξει πολλάκις της αξία του, ενώ ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας, έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού οπαδού.

Η σημερινή (07/07) προπόνηση της ομάδας, είναι απλά το πρώτο «πάρτι» που πρόκειται να στηθεί στο AEL FC ARENA, διότι θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η προπόνηση της ομάδας έχει τον «ηχηρό παλμό» που αναμενόταν και τη «δίψα» στα μάτια του καθενός για κάτι τόσο σπουδαίο, όσο το σημερινό γεγονός. Η επίστροφη της ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα...

(φωτο: Παναγιώτης Καλογιάννης)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ