Βαθμολογία

Πήρε την αδειοδότηση η ΑΕΛ!

Και επίσημα την αδειοδότηση πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ανακοινώθηκε και από το AEL RADIO την Πέμπτη (07/07), μόλις πριν από λίγα λεπτά.

Καθ΄όλα ευχάριστη θα πρέπει να είναι η σημερινή ημέρα (07/07) για κάθε οπαδό ή φίλαθλο της ΑΕΛ. Ο σύλλογος των «βυσσινί» εξασφάλισε εν τέλει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ και πλέον λογίζεται με κάθε επισημότητα ως ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Όλες οι ενδείξεις έδειχναν πως η κατάσταση ήταν θετική και η ΑΕΛ δε θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που ο φάκελος που παρουσίασε ήταν εξαιρετικός.


Εκτός αυτού του ευχάριστου γεγονότος, δεν ξεχνάμε πως σήμερα (07/07) είναι και η πρώτη επίσημη προπόνηση του συλλόγου, όπου ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Σας παρουσιάζουμε, την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα για όλη την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, για τους οπαδούς μας, για τους προπονητές μας, για τους ποδοσφαιριστές μας, για την ιδιοκτησία μας, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, το Δήμο Λαρισαίων και για όλους όσους αγαπούν και θαυμάζουν την ιστορική μας ομάδα.

Σήμερα αδειοδοτήθηκε με πανηγυρικό τρόπο η αγαπημένη μας ομάδα τόσο με εισήγηση του Διευθυντού Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ. Γιώργου Δημητρίου, όσο και με την ομόφωνη απόφαση των διακεκριμένων μελών της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κκ Καραμέτο Δημήτριο – Πρόεδρο, Κωστάκο Κωνσταντίνο και Χούντα Νικόλαο – Μέλη.

Από σήμερα ξεκινά και πάλι η μεγάλη πορεία της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την κορυφή.  

Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς ένα ευρώ χρέος προς οποιονδήποτε και απαλλαγμένη από όλα τα σφάλματα του παρελθόντος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ – ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ,  με μεγάλη δύναμη τους χιλιάδες οπαδούς της στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο, με ιδιοκτησία και προπονητές που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, στοχεύει και πάλι στον απόλυτο προορισμό της, την κατάκτηση τίτλων.

Κανείς δε μπορεί πλέον να μας σταματήσει και ό,τι πονηρό κι αν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάποιοι, που νομίζουν ότι μπορούν να επανέλθουν σε συμπεριφορές του παρελθόντος, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν, γιατί αλλιώς θα βρεθούν απέναντι στην ενωμένη οικογένεια της ΑΕΛ και στο Νόμο.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια όλους όσους εργάστηκαν για να ανατραπεί όλη αυτή η νομική κατάσταση της μη αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ τον προηγούμενο χρόνο, όλο το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλεξίου Κούγια και ειδικά τον κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ