Βαθμολογία

Ντόσας:«Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπάμπης Ντόσας, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (06/07) στο σύλλογο που υπηρέτησε.


Αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης σχολίασε:
« Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά που ακούμε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Σαφέστατα και δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στα κέντρα αποφάσεων. Πιστεύω πως η έκβαση της υπόθεσης θα είναι θετική σύμφωνα με αυτά που είπε ο Κ. Κούγιας.»


Για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ανέφερε:
«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα είναι σωστός. Εγώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως οι μεταγραφές που έγιναν θα είναι πετυχημένες, με τους ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται γρήγορα στο σύνολο του συλλόγου. Θα λειτουργήσουμε ώστε να πετύχουμε τον πρωταρχικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή. Ακούγεται σίγουρα κάπως αυτό όταν μιλάμε για την ΑΕΛ, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα, Νομίζω μάλιστα πως ο Άγγελος Αναστασιάδης ταιριάζει απόλυτα στην ΑΕΛ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα και να δώσουσε την αγάπη μας.»


Για το ρόστερ και τις κινήσεις Αναστασιάδη, είπε:
«Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα μπροστά σε αυτόν τον πεπειράμένο προπονητή. Μόλις γυρίσει η ομάδα από την προετοιμασία θα έχει κάνει σίγουρα τις επιλογές του. Για εμάς καθρέπτης θα είναι το γήπεδο. Τα παιδιά που θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ πρέπει να δείξουν πάθος και αγάπη για τη φανέλα. Μου αρέσει το γεγονός πως το ρόστερ της ομάδας πλαισιώνεται από παιδία ταλαντούχα που θα κινούνται στον κοινωνικό ιστό της πόλης και μου θυμίζει την ομάδα που είχαμε εμείς τότε. Σεφέστατα βέβαια υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ένα υψηλότερο στερέωμα.»

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ