Βαθμολογία

Κούγιας:«Παρουσιάσαμε εκπληκτικό φάκελο...»


Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της αδειοδότησης αλλά και εκείνο των μεταγραφών, δίνοντας απαντήσεις σε αρκετά θέματα.

«Είμαστε έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου και έχει τελειώσει η διαδικασία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε έναν εκπληκτικό φάκελο. Ο Κ. Δημητρίου ανέφερε χαρακτηριστικά στην εισήγησή του, πως η ΑΕΛ είναι υπόδειγμα ομάδας. Εν συνεχεία δόθηκε το βήμα σε εμάς όπου παραδώσαμε οτιδήποτε χρειαζόταν και ακούσαμε τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο που λειτουργούμε. Σήμερα πιστεύω πως είναι μια μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ. Η δική μας άποψη αν μπορώ να το πω έτσι για το ποδόσφαιρο, θα αποτελεί φάρο για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κ. Δημητρίου τόνισε πως η ΑΕΛ δεν καλύπτει μόνο τα ελληνικά απαιτούμενα, αλλά και τα ευρωπαϊκά απαιτούμενα που χρειάζονται για μια ΠΑΕ.»


Πέρα από το θέμα αυτό, στον Κ. Κούγια τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει η ΑΕΛ, αλλά και για το αν πρόκειται να υπάρξουν νέες αφίξεις.


«Ότι έχει πει ο Κ. Αναστασιάδης έχει γίνει. Ότι ακόμη χρειαστεί και ζητήσει θα το το ικανοποιήσουμε άμεσα. Να γνωρίζετε πως εμείς δεν ειμαστε κλαρινογαμπροί! Εμείς θέλουμε ποδοσφαιριστές-πολεμιστές. Δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφές, με τις οποίες θα είμαστε πρωταθλητές του καλοκαιριού. Τους παίκτες που πέρυσι πήραν το πρωτάθλημα, λίγοι τους γνώριζαν. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με σοβαρότητα. Προσέχουμε πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Ακόμα και αυτούς οι οποίοι μπορεί και να μην υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τους αγκαλιάζουμε όλους! Πρέπει να γνωρίζετε πως με κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε συμφωνήσει, δεν έχουμε βάλει στο συμβόλαιό του πριμ παραμονής. Βάλαμε πριμ για άλλους στόχους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κ. Αναστασιάδη, ο οποίος το ζήτησε ο ίδιος. Ο Κ. Αναστασιάδης πραγματοποιεί μόνος του τις μεταγραφές και κανονίζει αυτός τις οικονομικές συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που έρχονται. Γνωρίζω πως διοικώ αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη ομάδα. Δεν ήμουν ποτέ ιδιοκτήτης ομάδας που έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλα.»

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ