Βαθμολογία

Αβραάμ:«Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη μίλησε το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, Αντρέας Αβραάμ, ο οποίος έκανε λόγο για την είκονα που έχει για το σύλλογο αλλά και τις προσδοκίες του με την ομάδα.

«Με τον Άγγελο Αναστασιάδη ήμασταν μαζί στην Εθνική της Κύπρου και είχαμε δουλέψει από κοινού τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Είναι ένας προπονητής που παίρνει από κάθε ποδοσφαιριστή το 100% των δυνατοτήτων του. Ελπίζω αυτό να συμβεί και φέτος με την ομάδα. Ήταν μια ευκαιρία την οποία δεν ήθελα να χάσω με τίποτα.

Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται απόλυτα με αυτούς του συλλόγου. Είναι τεράστια τιμή για εμένα που υπηρετώ αυτό το ιστορικό σωματείο. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και από τους συμπατριώτες μου που αγωνίζονται εδώ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το παρακολουθούμε στενά στην Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την πατρίδα μου, όμως πιστεύω πως είμαι στην κατάλληλη ηλικία με τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει πλέον. Είμαι ανυπόμονος να μπω μέσα στο γήπεδο και να αντικρίσω τον κόσμο της ΑΕΛ.»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ