Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Πρέπει να έχουμε μεγάλες βλέψεις»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους «βυσσινί», στους Αλέξη Κούγια και Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Επιπλέον, τοποθετήθηκε και για τις επαφές που είχε με τον Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Ναζλίδη:

Για το πώς έγιναν οι επαφές με την ΑΕΛ: «Πρώτα έγινε από τον κ. Κούγια η προσέγγιση και εν συνεχεία με την έλευση του κ. Αναστασιάδη είχα περισσότερους λόγους για να έρθω στην ομάδα».

Για τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα: «Καταλαβαίνεις ότι η πόλη αγαπάει την ομάδα. Οι φίλαθλοι αγαπούν την ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι εδώ».

Για το γήπεδο και το κίνητρο που δίνει ο κόσμος: «Σίγουρα όταν έχεις έναν κόσμο που είναι τόσο κοντά στην ομάδα είναι έξτρα κίνητρο. Είναι φανταστικό το γήπεδο. Έχω παίξει ως αντίπαλος εδώ όταν έπαιζα στον Πλατανιά».

Για το αν είχε μιλήσει και με τους ανθρώπους του Άρη: «Είχα πρόταση από τον Άρη, αλλά η προσέγγιση των ανθρώπων της ΑΕΛ και η παρουσία του κ. Αναστασιάδη με έκαναν να επιλέξω την ΑΕΛ. Είχα μιλήσει και με τον Άρη. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Είμαι παίκτης της ΑΕΛ και με νοιάζει μόνο για την ΑΕΛ αυτή τη στιγμή».

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τον υπολογίζει πολύ ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής βλέπει ότι τον υπολογίζει ο προπονητής, έχει άλλη ψυχολογία και βγάζει αυτό που μπορεί στο γήπεδο. Είναι αληθινός ο κ. Αναστασιάδης, αυτά που έχει να πει θα στο πει. Μου αρέσει η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους της ΑΕΛ τη νέα σεζόν: «Όταν λειτουργεί σωστά μια ομάδα και υπάρχει τόσος κόσμος, οι βλέψεις είναι υψηλές. Δεν πρέπει να παίρνουν αέρα τα μυαλά μας, αλλά σίγουρα πρέπει να έχουμε μεγάλες βλέψεις».